Bouwen van een App

Bent op zoek naar een professionele app bouwer? Wij ontwikkelen een app om uw klanten gemak en informatie te bieden. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een iPad App, het bouwen van een BlackBerry applicatie of het creëren van een Android App, wij ontwikkelen graag jouw marketingconcept.

Native iPhone / iPad app

Een iPhone/iPad app is een applicatie die gedownload wordt in de Apple AppStore en gebruikt wordt op de Apple iPhone of iPad. Apple levert een software development kit (SDK) voor externe partijen om iPhone/iPad apps te maken. Software ontwikkelaars kunnen hun ontwikkelde iPhone/iPad apps opsturen naar Apple. Apple heeft strenge regels voor iPhone/iPad apps en deze worden dan ook niet zomaar toegelaten tot de AppStore.

Native Android app

Google Android is op dit moment het meest verkochte besturingssysteem voor smartphones. Het bijzondere aan dit besturingssysteem is dat het een open source platform is. Android software development kit (SDK) wordt gebruikt om een applicatie te ontwikkelen voor Android.

Overige op maat applicaties

Wilt u een op maat applicatie laten ontwikkelen? Wij denken graag met u mee en gaan graag de uitdaging aan om voor u een complexe applicatie te ontwikkelen.

 
Bent u er nog niet uit voor welk systeem u het best een app kunt laten ontwikkelen? Vraag ons advies over welke doelgroep bij uw platform past.

Bent u nieuwsgierig, of wilt u meer weten?

Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aanOfferte

Volg ons op social media: