iMod CMS

Closed source CMS

Het ideale Content Management Systeem (CMS) is veilig, gebruiksvriendelijk, snel en draagt bij aan de online vindbaarheid van een website of webshop. Wanneer RV Websolutions uw website of webshop bouwt, krijgt u een CMS dat beschikt over al deze 4 kwaliteiten. En meer!

De meeste websites en webshops draaien op een van de bekende standaard open source Content Management Systemen. Wij zijn een van de weinige webbureaus in Nederland die werken met een eigen closed source CMS, dat we continu doorontwikkelen. Waarom? Omdat wij vinden dat u daar veel beter mee geholpen bent. Soms moet je eigenwijs zijn om websites en webshops maximaal te laten presteren.

 

De belangrijkste voordelen van ons iMod CMS:

Extra snel

iMod CMS draait op de nieuwste zoekmachinevriendelijke technieken. Omdat we het CMS specifiek aanpassen aan uw doel en doelgroep, heeft u geen last van de vertragende werking van code die u niet gebruikt. Dat betekent winst voor de snelheid van uw site. Mocht u op een gegeven moment een functie willen toevoegen, dan krijgt uw CMS er een module bij.

Gebruiksvriendelijk

Omdat iMod CMS is ontwikkeld met speciale aandacht voor gebruiksvriendelijkheid, is sitebeheer heel eenvoudig. U kunt op uw website of webshop snel en gemakkelijk inspelen op ontwikkelingen.

Flexibel: eenvoudig modules toevoegen

iMod CMS is modulair opgebouwd en daardoor eenvoudig uit te breiden met nieuwe functies.

Lees meer

Multisite: meerdere sites beheren in 1 CMS

Met de multisite module van iMod CMS kunt u vanuit 1 CMS meerdere websites en webshops maken en beheren, elk onder een eigen domeinnaam. Daarbovenop kunt u van elke site verschillende taalversies maken en deze beheren.

Realtime inzicht in aantal bezoekers en gedrag

iMod CMS biedt realtime statistieken vanuit Google Analytics. Naast realtime inzicht kunt u direct checken of aanpassingen op uw website invloed hebben op het aantal bezoekers en het gedrag op uw site.

Extra Veilig

iMod CMS is closed source. Dat betekent dat uw website of webshop veel moeilijker te hacken is dan een standaard open source CMS.

Updates

iMod CMS wordt geleverd met de mogelijkheid om geüpdatet te worden wanneer er een nieuwe versie is gereleased. Ook de modules binnen iMod worden hiermee geupdate.

Page building

Het is belangrijk om op een eenvoudige manier nieuwe pagina's aan uw website te kunnen toevoegen. Dit zorgt ervoor dat u uw website kan blijven vernieuwen. In het iMod CMS is het voor iedereen makkelijk een pagina toe te voegen. Als u de tekst aanlevert, doet iMod de rest.