Integraties en koppelingen tussen online systemen en applicaties

Realtime in control zijn over uw bedrijfsvoering, fouten voorkomen en bovenal veel tijd besparen?  Full service webbureau RV Websolutions realiseert snel en veilig slimme integraties en koppelingen tussen online systemen en applicaties. Altijd in dienst van het doel dat u wilt bereiken.

Alle online systemen en applicaties waarbij efficiencywinst wordt geboekt door geautomatiseerd data te importeren of te synchroniseren, kunnen wij koppelen. Indien nodig ontwikkelen we maatwerk software om de gewenste integratie tot stand te brengen.

Uw integratie operationeel in 6 stappen

  • Inventarisatie van uw wensen

  • Analyse van de technische mogelijkheden

  • Bouw van de integratie op een ontwikkelomgeving waar u kunt meekijken

  • Uitgebreide testfase

  • Live-gang van de integratie

  • 24/7 support

Koppeling met boekhoudprogramma's

Wij hebben koppelingen met diverse boekhoudprogramma's. 

Koppeling met betaalsystemen

Ons aanbod qua koppelingen met betaalsystem is erg uitgebreid. We hebben koppelingen van ING tot Klarna

Koppeling met marketplaces

Bent u online ondernemer? Dan weet u dat marketplaces niet meer zijn weg te denken. Door de artikelen uit uw webshop ook op bijvoorbeeld Martplaats, Amazon of Refurbished.nl aan te bieden, boort u een extra zeer goed bezocht verkoopkanaal voor u webshop aan. RV Websolutions levert de maatwerk koppelingen die uw webshop en de marketplace(s) van uw keuze naadloos met elkaar verbinden. Dat betekent meer omzet maken zonder extra tijd te steken in online werkzaamheden. Wij bieden koppelingen voor en aantal toonaangevende marketplaces. Welke past bij uw webshop?

Koppelingen met verzenders

De service van een pakketbezorger is een belangrijk onderdeel van de customer journey van een webshop. Het kan zelfs bepalend zijn voor het besluit om opnieuw de webshop te bezoeken. Mensen bouwen bovendien vaak een persoonlijke relatie op met de bezorger van hun online aankopen. Als uw klanten kunnen kiezen voor hun favoriete koeriersdienst, dan heeft uw webshop een streepje voor. RV Websolutions levert maatwerk koppelingen die uw webshop en toonaangevende pakketbezorgdiensten naadloos met elkaar verbinden. Welke pakketbezorgdiensten maken van uw webshopbezoekers trouwe klanten?

Overig

Onze overige koppelingen gaan van review sites tot communicatiesoftware. 

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan.

Offerte