Web solutions voor Jumbomatrassen

Webshop met slimme tools en koppeling naar factuursysteem

Jumbomatrassen verkoopt matrassen op maat. Voor deze opdrachtgever hebben wij een webshop gebouwd met webtools waarmee klanten zelf de grootte van hun matras kunnen kiezen, een koppeling met het factuursysteem van Jumbomatrassen, een slimme zoekfunctie en adresvalidatie.

Webshopbezoeker bepaalt zelf de matrasafmeting

De webshop beschikt over een optie die klanten de mogelijkheid biedt de afmetingen van een matras te bepalen. Ook wordt direct de prijs van het matras getoond door inbouw van dynamische prijsbepaling op basis van het gekozen matrasoppervlak.

Koppeling met factuursysteem

Door de webshop via een maatwerk koppeling te integreren met het factuursysteem dat Jumbomatrassen hanteert, wordt veel tijd bespaard. Een groot deel van de administratie is dankzij de koppeling geautomatiseerd.

Slimme zoekfunctie

Om een bezoeker te helpen snel het gewenste product te vinden, beschikt de webshop over een slimme zoekfunctie. Het daarvoor geschreven algoritme checkt of er typefouten worden gemaakt en toont vervolgens resultaten op suggesties. Ook worden zoekopdrachten met bijbehorend aantal gevonden producten en suggesties opgeslagen.

Tool voor adresvalidatie

Op het bestelformulier van Jumbomatrassen wordt via de ingevulde postcode en huisnummer het adres automatisch ingevuld. Terwijl de klant zijn postcode en huisnummer invult wordt tevens gecheckt of het automatisch gegenereerde adres bestaat en of het geen postbus is.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan.

Offerte