Modules

RV Websolutions heeft een ruim aanbod aan modules. We leveren enkel de modules waarvan U gebruik wilt gaan maken zodat de de website minder hoeft in te laden en zo snel blijft.

Formulieren

Met de formulieren module kunt u snel en gemakkelijk een formulier aanmaken en deze doormiddel van een paar simpele kliks aan uw website toevoegen waar u maar wilt. U heeft hier veel opties voor het maken van een formulier of het nu gaat om een contact formulier of een offerte formulier. De formulieren worden beveiligd doormiddel van Akismet wat er voor zorgt dat u geen spam ontvangt.

Sliders

Met de slider module kunt u gemakkelijk een slider toevoegen aan uw website. U kunt gemakkelijk meerdere slides aanmaken met de opties om teksten en links aan uw slider toe te voegen, ook heeft u ruime keuze aan templates om uw slider er anders eruit te laten zien, ook kan er door ons ook een template worden gemaakt speciaal naar uw wensen.

Webshop

De webshop module van iMod CMS is niet alleen erg uitgebreid, maar ook erg gebruiksvriendelijk. Hierdoor kun je uitstekend je webshop beheren in de webshop module. De webshop module biedt veel mogelijkheden zo kun je variaties, specificaties, combinaties, attributen etc. toevoegen aan uw producten. Ook zijn er verschillende handige overzichten om bijvoorbeeld uw bestellingen te beheren.

Webshop pagina

Real Works

De Realworks module is een koppeling tussen het Realworks systeem en iMod CMS. Het Realworks systeem haalt het aanbod op van diverse makelaars, dit aanbod wordt door een koppeling met de API van Realworks weer getoond in iMod CMS. Waarna u dit aanbod kunt beheren en tonen op uw website.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan.

Offerte