RV Websolutions sponsor Suzie Q avond op 26 oktober

Geplaatst in:

Suzie Q was in de jaren 70 " the place to be" Het was veruit de grootste bar dancing in de wijde omgeving (capaciteit van 1100 bezoekers) en daar moest je heen.

De organisatoren hadden een uitstekende relatie met de mensen van Veronica (Lex Harding) en de Noordzee Drive in show en dat zorgde ervoor dat men goede ingangen had om  de meest bekende groepen uit de tijd naar Veenendaal te halen.

Populaire websites toen

Geplaatst in:

Bekijk screenshots van 7 populaire websites.

Simpleicons

Geplaatst in:
Download iconpack (.zip) Bekijk iconen op Lees meer

HTML5 caching

Geplaatst in:
Met de introductie van HTML 5 is het ook mogelijk om bestanden offline op te slaan.   Om offline caching toe te passen moet een manifest attribuut aan de html tag toegevoegd worden.

...

Toevoeging Gravatar

Geplaatst in:
Gravatar staat voor Globally Recognized Avatar. Het is een simpel concept waarbij gebruikers een account aanmaken aan de hand van hun email adres. Op Gravatar.com kunnen zijn een avatar instellen welke op verschillende blogs gebruikt kunnen worden. De gebruiker word herkend aan zijn email adres en aan de hand van dit email adres kan de avatar van de desbetreffende gebruiker opgehaald worden en op de website weergegeven kan worden.