Webshop

Voor uw internetwinkel is het belangrijk dat u een gebruiksvriendelijke webshop heeft voor zowel u als de klant. iMod CMS biedt u de mogelijkheid uw winkel makkelijk te beheren. Door de overzichtelijk en gebruiksvriendelijkheid is het voor u makkelijk om uw site in de gaten en up to date te houden.

Bestellingen

De 'bestellingen' pagina in het CMS maakt het mogelijk erg gedetailleerd de informatie van geplaatste bestellingen te zien. Zo wordt de status van uw bestellingen weergegeven in verschillende kleuren labels waardoor u aan de hand van de kleur al kunt zien wat de status van uw bestelling is. Er wordt weergegeven wie deze bestelling geplaats heeft en wanneer de bestelling geplaats is. Ook met een groot aantal bestellingen kunt u makkelijk en snel zien welke bestellingen nog verzonden moeten worden. Dit door de bestellingen te sorteren op bijvoorbeeld order status.  Ook kunt u de bestelling met één simpele klik gelijk bewerken. Dit allemaal om het voor u overzichtelijk te houden maar ook uiterst functioneel!

Voorraad

De ‘voorraad’ pagina in het CMS geeft een gedetailleerd overzicht van uw huidige voorraad. Met de mogelijk om vanuit iMod CMS uw volledige voorraad te beheren. Zo kunt u meerdere magazijnen toevoegen en inzien welke ingekochte producten binnenkort geleverd zullen worden. Zo kan worden ingesteld dat wanneer een product niet meer op voorraad is automatisch een inkoop order aangemaakt. Het enige wat u dan nog maar hoeft te doen is de bestelling plaatsen. Zo bent u altijd op de hoogte van uw huidige voorraad.

Productbeheer

iMod CMS bevat een uitgebreid systeem om al uw producten te beheren.  Zo kunt u gemakkelijk nieuwe producten toevoegen huidige producten wijzigen, of verwijderen. Ook heeft u de mogelijk om een product te dupliceren, dit is bijvoorbeeld handig wanneer u een groot aantal producten moet toevoegen aan de webshop. Bij het aanmaken of wijzigen van een product heeft u een groot aantal opties waar u uit kan kiezen om uw producten zo specifiek mogelijk aan te bieden, denk hierbij aan verschillende specificaties, variaties, voorraad, verschillende prijzen en afbeeldingen. Zo kunt u uw producten weergeven en beheren zoals u het wilt.

Variaties

U heeft de mogelijk om uitgebreide variaties aan uw producten toe te voegen. Deze variaties kunnen allemaal hun eigen prijs, voorraad en productnummer hebben. Ook kunt u instellen of deze variatie opgenomen moet worden in bijvoorbeeld filters. Wanneer u de variaties heeft aangemaakt kunt u ze gelijk aan een product koppelen en kiezen welke opties voor toepassing zijn voor dat product.

Combinaties

iMod CMS biedt de mogelijkheid om combinaties te maken voor uw producten. Een combinatie product houdt in dat u met samen met een product een ander product kunt aanbieden. Waardoor een klant geen extra stappen hoeft te zetten om dit product erbij te zoeken wat de gebruiksvriendelijkheid en bovendien verkoop bevorderd. Combinatie producten kunt u gemakkelijk toevoegen wanneer u een product aanmaakt of wijzigt.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan.

Offerte