Web solutions voor Alprovi

Functionele webshop met geavanceerde zoekfunctie, algoritmes en Multistore

Alprovi is een leverancier van hoogwaardige oefen- en trainingsmaterialen voor therapie, revalidatie, fitness, sportverenigingen en scholen. Voor Alprovi hebben wij een functionele webshop gebouwd met een slimme zoekfunctie, een helder overzicht van gerelateerde producten, overzichtelijk kortingsvoordeel en de mogelijkheid kortingsacties samen te stellen.

Algoritmes voor gerelateerde producten

Met behulp van de algoritmes die wij geschreven hebben voor de webshop van Alprovi, krijgen klanten op basis van hun aankoop, direct een aanbod met gerelateerde producten te zien. Zo wordt de klant geïnspireerd direct na te denken over wat hij nog meer kan gebruiken om zijn doel op het gebied van bewegen, revalidatie of fitness te bereiken.

Algoritmes voor maximale korting

Alprovi laat klanten van de webshop graag profiteren van kortingen op verschillende productcombinaties waarop bovendien staffelkortingen van toepassing kunnen zijn. Dankzij de uitgebreide algoritme die we daarvoor hebben geschreven is Alprovi in staat helder en snel deze kortingsmogelijkheden onder de aandacht te brengen. 

Kortingsacties samenstellen

Alprovi kan met de door ons ontwikkelde functionaliteit zelf zijn kortingsacties samenstellen. In de backend van de webshop kan gefilterd op product, categorie, staffel, de minimale prijs waarop de korting geldt et cetera.

Slimme zoekfunctie

Om een bezoeker te helpen snel het gewenste product te vinden, beschikt de webshop van Alprovi over een slimme zoekfunctie. Het daarvoor geschreven algoritme checkt of er typefouten worden gemaakt en toont vervolgens resultaten op suggesties. Ook worden zoekopdrachten met bijbehorend aantal gevonden producten en suggesties opgeslagen.

Het gemak van Multistore

De webshops van Alprovi en sportenspelvoordieren.nl zijn ondergebracht in één database. Deze Multistore toepassing heeft als grote voordeel dat de webshops vanuit één CMS beheerd kunnen worden. Wanneer beide webshops gebruik maken van een bepaalde webpagina, hoeft deze pagina maar één keer gemaakt te worden. Ook is het niet nodig om via beide websites in te loggen om in het CMS de verschillende websites te beheren.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan.

Offerte