Web solutions voor Das Import

Website en tools voor automatisering van bedrijfsprocessen

Das Import is een autobedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de import van Duitse auto’s naar Nederland. Voor Das Import hebben wij een website met maatwerk webtools gerealiseerd. Dankzij onze web solutions heeft Das Import zijn belangrijkste bedrijfsprocessen optimaal klantvriendelijk kunnen automatiseren.

Geautomatiseerd databasebeheer met meer dan 350.000 auto’s

Dankzij geautomatiseerd databasebeheer, waarvoor wij tevens het dagelijks onderhoud uitvoeren, is Das Import in staat via hun website 24/7 het actuele aanbod van Duitse auto’s te bieden. Meer dan 350.000 auto’s elke dag. Uit dit aanbod kunnen klanten heel snel de gewenste auto selecteren met behulp van een gebruikersvriendelijke zoekfunctionaliteit.

Realtime berekening van BPM en importkosten

Wanneer de juiste auto is gevonden, wil de klant natuurlijk direct inzicht in het kostenplaatje. Nadat het aanvraagformulier is ingevuld, worden in een oogopslag de kostprijs van de auto, de rest-BPM en de import- en afleverkosten duidelijk. Om dit mogelijk te maken hebben wij een tool ontwikkeld die realtime de BPM en importkosten berekend.

Koppeling met CRM

Das Import beschikte over een eigen CRM met dashboard waarop alle interne bedrijfsprocessen overzichtelijk in beeld kunnen worden gebracht. Met behulp van een door ons gebouwde koppeling worden alle data van de website automatisch gesynchroniseerd met het CRM-systeem. Dat betekent geen tijd kwijt aan dubbele invoerhandelingen en altijd bovenop de realtime stand van zaken.

Adverteren op Marktplaats en Gaspedaal

In het verlengde van het geautomatiseerde databasebeheer en onderhoud dat wij voor Das Import uitvoeren, verzorgen wij de advertenties met het aanbod van auto’s op online verkoopplatformen als Marktplaats en gaspedaal.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan.

Offerte