Nieuwste aanwinst: Een racesimulator

RV Websolutions heeft recentelijk een spannende aankoop gedaan voor in de pauze / vergaderruimte. Een heuse race simulator! Inclusief playseat, 55" TV, en een officiëel Formule 1 stuur. Als webbedrijf hoort daar natuurlijk ook een mooie webinterface bij om de scores bij te houden. Het online scorebord is te vinden op f1.rvwebsolutions.

Direct verkopen via Bol.com

Geplaatst in: iMod CMS
Met de nieuwste update van het iMod CMS is het nu mogelijk om uw webshop te koppelen aan de retailer API van Bol.com! Met deze koppeling kunt u uw producten aanbieden op Bol.com en worden de bestellingen van Bol.com geimporteerd in de webshop. Door het plaatsen van uw producten op Bol.

Apple pay voor uw webshop!

Vanaf vandaag ondersteunt iMod CMS het betalen met apple pay via mollie. Apple Pay is heel handig en werkt op de Apple devices die je elke dag al gebruikt. Je kunt er veilig mee betalen in winkels, in apps en online. Het is dus net zo makkelijk als betalen met je bankpas, en ook nog eens veiliger. ING is momenteel de enige Nederlandse bank die Apple Pay ondersteunt, terwijl andere banken nog aan het onderhandelen zijn met apple.

Nieuw control panel skin

Het control panel van DirectAdmin heeft een makeover gekregen. Deze nieuwe look sluit beter aan bij het algemene thema van RV Websolutions.

RV Websolutions sponsort ZVC Veenendaal

Geplaatst in: Blogs Sponsoring

Vanaf vandaag is RV Websolutions een sponsor van ZVC Veenendaal.

Release iMod 3.0!

Geplaatst in: Blogs iMod CMS

Vandaag is het nieuwe iMod CMS 3.0 gereleased!
Deze update brengt behalve een nieuwe, moderenere look ook vele nieuwe functies aan het CMS. 

RV Websolutions sponsor Suzie Q avond op 26 oktober

Geplaatst in: Blogs Nieuws Sponsoring

Suzie Q was in de jaren 70 " the place to be" Het was veruit de grootste bar dancing in de wijde omgeving (capaciteit van 1100 bezoekers) en daar moest je heen.

De organisatoren hadden een uitstekende relatie met de mensen van Veronica (Lex Harding) en de Noordzee Drive in show en dat zorgde ervoor dat men goede ingangen had om  de meest bekende groepen uit de tijd naar Veenendaal te halen.

Populaire websites toen

Geplaatst in: Blogs

Bekijk screenshots van 7 populaire websites.

Simpleicons

Geplaatst in: Blogs

HTML5 caching

Geplaatst in: Blogs

Met de introductie van HTML 5 is het ook mogelijk om bestanden offline op te slaan.

Om offline caching toe te passen moet een manifest attribuut aan de html tag toegevoegd worden.

  • 1
  • 2