Direct meer omzet met SEA

Uw website of webshop staat live. Hoe zorgt u direct voor een continue stroom van leads en omzet? Full service webbureau RV Websolutions helpt u met doelgerichte en rendabele Search Engine Advertisement ( SEA ).

SEA is een effectieve online marketingtool voor directe stijging van de omzet en het aantal informatieaanvragen en aanmeldingen, bijvoorbeeld voor een event. Bovendien vergroot u uw naamsbekendheid wat indirect ook tot meer omzet leidt. Uw bedrijf komt met een SEA-advertentie gegarandeerd in beeld wanneer mensen op zoek zijn naar uw dienst of product.

 

SEA-strategie met optimale ROI

Voor een optimale Return On Investment van uw SEA-campagne vertalen wij uw vraag in een SEA-strategie die het meeste resultaat oplevert. Welke zoekwoorden gebruikt uw doelgroep? Met welke boodschap wordt uw doelgroep in beweging gezet? Op welke online kanalen is uw doelgroep te vinden? Sluiten de boodschappen van de advertentie en de gekoppelde webpagina goed op elkaar aan? We zorgen dat alles aan uw SEA-campagne klopt.

Monitoring van SEA-resultaten

Na live-gang van de SEA-campagne, monitoren we de resultaten. Zo kunnen we in overleg met u slim bijsturen en optimaliseren. Mochten de resultaten van SEA onder niveau blijven, dan analyseren we waar dat precies aan ligt. Het kan zijn dat er andere beperkende factoren spelen. Wanneer het aantal bezoekers toeneemt, maar de conversies achterblijven, kan dat bijvoorbeeld liggen aan de gebruiksvriendelijkheid of snelheid van uw website. Als full service webbureau denken we daarin graag met u mee.

SEA in 5 stappen

  • Analyse van uw doelstelling en de juiste zoekwoorden

  • Inrichting van uw SEA-campagne

  • Live-gang

  • Meten en rapporteren van conversies

  • Slim bijsturen en optimaliseren

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan.

Offerte