Makkelijkere emailmarketing met MailChimp-koppeling

Klanten betrokken houden bij uw webshop, is dé manier om bij hen in het vizier te blijven. Emailmarketing is daar een uitermate geschikt instrument voor. Met MailChimp kunt u eenvoudig nieuwsbrieven opmaken en versturen. RV-Websolutions levert de MailChimp-koppeling om de emailmarketingsoftware met uw webshop te integreren.

Wat is MailChimp?

MailChimp is een online beheertool voor marketingstrategieën via email. Het systeem heeft een mooi grafisch design en is zeer overzichtelijk. Binnen een paar tellen start je je eerste emailcampagne op. Een groot voordeel voor startende ondernemers is de gratis versie van MailChimp. De tool is populair omdat het koppelingen heeft met onder meer Facebook en Google- Analytics. Dit maakt het mogelijk de resultaten van e-mailcampagnes goed te monitoren en zo nodig bij te sturen.

MailChimp-koppeling voor uw webshop

Wanneer u gebruik wilt maken van een MailChimp-koppeling voor uw webshop, maken wij een koppeling die aansluit bij uw wensen. Dankzij de koppeling bent u in staat geautomatiseerd subscribers in te schieten in het subscribersbestand en heeft u realtime inzicht in de resultaten van uw emailmarketingcampagne.

Een snellere en beter vindbare webshop

Omdat wij maatwerk webshops bouwen in ons eigen closed source CMS, is onze MailChimp-koppeling enkel geschikt voor dit CMS. Wij kiezen voor deze aanpak omdat ons CMS leidt tot snellere, veiligere en beter vindbare webshops. Zo krijgt u meer bezoekers die uw webshop ook nog eens als prettig, snel en veilig ervaren. Het resultaat: uw conversie en omzet gaan omhoog. 

 

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een Makkelijkere emailmarketing met MailChimp-koppeling koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht