Verzamel gemakkelijk reviews via een KiyOh-koppeling

Webshopreviews zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Met KiYOh verzamelt u onafhankelijke en dus geloofwaardige reviews. De tool stelt u in staat uw klanten proactief en geautomatiseerd om een beoordeling te vragen na een aankoop. RV Websolutions levert de KiyOh-koppeling die dit mogelijk maakt.

Waarom KiyOh?

KiYOh biedt een professionele tool om klantbeoordelingen te verzamelen, te  publiceren en te delen op social media voor een tarief dat 8 tot 10 keer goedkoper is dan andere partijen. KiyOh is bovendien official Google partner. Uw reviews worden automatisch zichtbaar in Google Shopping en uw Adwords campagnes. Al circa 8000 webshops gebruiken KiyOh als reviewtool.

 KiyOh-koppeling voor proactief reviews verzamelen

Wanneer u door ons uw webshop laat bouwen, richten wij een KiyOh-koppeling in die perfect aansluit bij uw wensen. Zo kunt u kunt geautomatiseerd reviews vragen nadat klanten een aankoop hebben in uw webshop hebben gedaan. Wij kunnen de KiYOh-koppeling opleveren met de volgende functionaliteiten:

  • Uitlezen van reviews en berekening van de gemiddelde score
  • Inschieten van review verzoeken, bijvoorbeeld na een aankoop

Handig om ook te weten over KiyOh

KiyOh zorgt ervoor dat alleen uw eigen klanten uw webshop kunnen beoordelen. Een concurrent die een grap wil uithalen of mensen die niets bij u hebben gekocht, krijgen geen uitnodiging. Wanneer een klant een slechte review heeft gemaakt, ontvangt u automatisch een ‘ontevreden alarm’. Zo heeft u de kans om het probleem op te lossen, voordat de review gepubliceerd wordt.

Een snellere en beter vindbare webshop

Wij bouwen al meer dan 10 jaar lean maatwerk webshops in een eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. Combineert u de webshop met een KiyOh-koppeling? Dan weten niet alleen meer klanten u te vinden, u verhoogt ook uw omzet dankzij een optimale webshopervaring met geloofwaardige klantreviews.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 0318 510 456. Of vraag direct een offerte aan voor een webshop met KiyOh-koppeling.

 

Check ook onze koppelingen voor boekhoudprogramma’s, bedrijfssoftware en talloze andere slimme functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een Verzamel gemakkelijk reviews via een KiyOh-koppeling koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht