Klantcommunicatie met een MessageBird-koppeling voor uw webshop

Wilt u gemakkelijk en snel direct met uw webshopklanten kunnen communiceren via SMS, Whatsapp, of voice messaging? Dan is MessageBird een platform dat dit mogelijk maakt. Met de MessageBird-koppeling voor uw webshop van RV Websolutions wordt klantcommunicatie heel simpel.

Hoe werkt MessageBird?

MessageBird biedt verschillende diensten aan die ondernemers in staat stellen om direct met hun klanten te communiceren. Zo kunt u met de SMS Gateway bijvoorbeeld in 1 keer alle klanten in uw bestand een SMS sturen. Ook levert het platform Voice Messaging waarmee een tekstbericht als voice message wordt verzonden. Een ander voorbeeld is de chatfunctie die het mogelijk maakt via chatkanalen, zoals Messenger, Whatsapp, WeChat, telegram, met klanten te chatten. Wereldwijd rekenen al meer dan 15.000 bedrijven op MessageBird.

MessageBird-koppeling voor directe communicatie

Wanneer u door ons uw webshop laat bouwen, richten wij een MessageBird-koppeling in die u in staat stelt via SMS of Whatsapp met (nieuwe) klanten direct contact te leggen en te communiceren. Bijvoorbeeld met alle klanten die zijn geregistreerd in het klantenbestand dat aan uw webshop is gekoppeld.

Een snellere en beter vindbare webshop

Wij bouwen al meer dan 10 jaar lean maatwerk webshops in een eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. Combineert u de webshop met een MessageBird-koppeling, dan scoort uw webshop nog beter door de moderne oplossingen die u inzet bij uw klantcommunicatie.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 0318 510 456. Of vraag direct een offerte aan voor een webshop met MessageBird-koppeling.

 

Check ook onze koppelingen voor boekhoudprogramma’s, bedrijfssoftware en talloze andere slimme functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een Klantcommunicatie met een MessageBird-koppeling voor uw webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht