Uw webshop producten aanbieden op Amazon. Doet u dat al of denkt u er nog over na? Met onze Amazon-koppeling geniet u van de lusten, niet van de lasten. Verkopen op deze internationale marketpace gaat via deze API bijna automatisch. U bent altijd up-to-date zonder meer tijd kwijt te zijn aan invoerwerk en administratie. Het enige wat u hoeft te doen is na te denken over hoe u uw webshop verder wilt laten groeien.

Amazon-koppeling op maat

In overleg met u richten wij uw Amazon-koppeling op maat in. Dit zorgt voor een naadloze verbinding tussen uw webshop en het verkoopplatform. Zo profiteert u maximaal van een geautomatiseerd en foutloos verkoopproces dat perfect bij uw webshop aansluit. Bovendien zijn vertraging en ergernis van invoerfouten verleden tijd. U kunt uw Amazon-koppeling inrichten met de volgende functionaliteiten:

  • Producten aanbieden op Amazon
  • Voorraden updaten
  • Orders importeren uit Amazon
  • Verzendingen van orders aanmaken in Amazon

De voordelen van Amazon

Misschien hoeven we u helemaal niet te vertellen wat Amazon voor uw online business kan betekenen. Dagelijks 2 miljoen potentiële klanten kunnen benaderen zonder daar veel tijd en geld in te investeren, is natuurlijk een kans die je als ondernemer niet laat schieten. Alleen al in Europa telt Amazon 60 miljoen bezoekers per maand. 60% van de fysieke productverkoop op Amazon is afkomstig van ondernemers zoals u. Met de juiste Amazon-koppeling laat u de omzet van uw webshop pijlsnel groeien terwijl uw online workload zo goed als hetzelfde blijft.

Optimaliseer uw webshop voor Amazon

RV Websolutions realiseert al meer dan 10 jaar lean maatwerk webshops in een eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. Gecombineerd met een Amazon-API is uw business klaar voor het grote publiek en meer omzetgroei.

API’s voor andere toonaangevende marketplaces

Weet u nog niet welke marketplace het beste bij uw webshop aansluit? Wij denken graag met u mee. Wij hebben ook koppelingen ontwikkeld voor:

 

Check ook onze koppelingen voor betaalsystemen, bedrijfssoftware en talloze andere slimme functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een Amazon-koppeling voor webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht