Refurbished-koppeling voor webshop

Heeft u een webshop in refurbished artikelen en stelt u hoge eisen aan kwaliteit? Dan is Refurbished.nl dé marketplace om uw klantenbestand snel te laten groeien. De meest efficiënte manier om op dit platform te verkopen, is met een Refurbished-koppeling. De API speciaal ingericht om uw webshop met Refurbished te verbinden, automatiseert en synchroniseert het dataverkeer dat daarvoor nodig is.

Over Refurbished.nl

Refurbished.nl is een online winkel met refurbished artikelen en tegelijkertijd een verkoopplatform voor refurbished specialisten die hun omzet willen vergroten. Daarmee slaat Refurbished.nl een brug tussen refurbished specialisten met een eigen merk en de consument. Uitsluitend refurbishers die aan hoge eisen van productkwaliteit, gradering en after-sales kunnen voldoen, zijn welkom.

Het voordeel van een Refurbished-koppeling

Het grote voordeel van de koppeling die u webshop met een marketplace verbindt, zit hem in tijdbesparing en het voorkomen van onnodige fouten. U hoeft de data die u voor uw eigen webshop ingevoerd heeft, niet opnieuw in te voeren. U boort dus een extra verkoopkanaal aan zonder dat u daar extra tijd voor kwijt bent.

Onze Refurbished-koppeling

Maar de ene Refurbished-koppeling is de andere niet. Hoe soepel en snel de communicatie verloopt tussen uw webshop en Refurbished.nl, ligt aan het design van de koppeling. De API’s van RV Websolutions zijn gebaseerd op lean maatwerk, zonder onnodige code. Dit garandeert een perfecte snelle verbinding tussen uw webshop en Refurbished.nl. U kunt de Refurbished-API inrichten met de volgende functionaliteiten:

  • Producten aanbieden op Refurbished.nl
  • Voorraden updaten
  • Orders importeren uit Refurbished.nl
  • Verzendingen van orders aanmaken in Refurbished.nl

Upgrade uw webshop naar meer omzet

Nu rest nog de vraag: besteedt u net zoveel aandacht aan uw webshop als aan het perfect refurbishen van devices? RV Websolutions realiseert al meer dan 10 jaar lean maatwerk webshops in een eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. Gecombineerd met onze Refurbished-API laat u de omzet van uw webshop pijlsnel groeien terwijl uw online workload zo goed als hetzelfde blijft.

Koppelingen voor andere toonaangevende marketplaces

Weet u nog niet welke marketplace het beste bij uw webshop aansluit? Wij denken graag met u mee. Wij ontwikkelen ook API’s voor:

 

Check ook onze koppelingen voor betaalsystemen, bedrijfssoftware en talloze andere slimme functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een Refurbished-koppeling voor webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht