Marktplaats-koppeling voor webshop

Richt u zich met uw webshop op Nederlandse klanten? Dan heeft Marktplaats vast een belangrijke plek in uw verkoopstrategie. Marktplaats is immers allang niet meer het platform voor uitsluitend tweedehands artikelen. Wanneer u uw online business via een Marktplaats-koppeling met deze marketplace verbindt, wordt adverteren op Marktplaats nog leuker.

Marktplaats-koppeling op maat

Met een Marktplaats-koppeling (API) op maat sluit u uw webshop naadloos aan op Marktplaats. Het dataverkeer tussen uw webshop en het platform komt gegarandeerd geen drempels tegen. Advertenties worden geautomatiseerd aangemaakt en prijzen die u invoert in uw webshop, worden direct gesynchroniseerd. 7,3 miljoen potentiële klanten per maand krijgen 24 uur per dag de meest actuele informatie over uw aanbiedingen in beeld.

Zaken doen op Marktplaats

Zaken doen op Marktplaats via een API die het handelsplatform met uw webshop verbindt, vergroot uw omzet zonder dat het u extra tijd kost. Zakelijke verkopers hebben bij Marktplaats bovendien een streepje voor. Wanneer u betaalde advertenties plaatst, staan deze immers altijd in de juiste productcategorie boven de advertenties van particulieren. Dat levert gegarandeerd meer verkopen voor uw webshop op. De Marktplaats-koppeling heeft u dus binnen de kortste keren terugverdiend.

Investeer in meer omzet, snelheid en betere vindbaarheid

Een webshop bouwen kan op veel manieren. Wij geloven al meer dan 10 jaar in lean maatwerk webshops in ons eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. Tel daarbij op de voordelen van onze Marktplaats-koppeling, en uw webshop is klaar voor een enorme omzet-boost.

API’s voor andere toonaangevende marketplaces

Weet u nog niet welke marketplace het beste bij uw webshop aansluit? Wij denken graag met u mee. Wij ontwikkelen ook koppelingen voor:

 

Check ook onze koppelingen voor betaalsystemen, bedrijfssoftware en talloze andere slimme functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een Marktplaats-koppeling voor webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht