ChannelEngine-koppeling voor webshop

Zou het niet fantastisch zijn als iedereen voor wie uw online business bestaat, uw webshop gemakkelijk weet te vinden? ChannelEngine helpt u contact te maken met miljoenen nieuwe klanten op de grootste marketplaces wereldwijd. De ChannelEngine-koppeling waarmee uw webshop een snelle verbinding maakt met deze snelgroeiende e-commerce service bieden wij.

Waarom een ChannelEngine-koppeling?

Een ChannelEngine-koppeling of -API faciliteert geautomatiseerde communicatie tussen uw webshop en de e-commerce service. Het grote voordeel daarvan is dat u de data die u invoert voor uw webshop, niet nog een keer hoeft in te voeren op ChannelEngine. En, dat bestellingen, verzendingen en voorraadbeheer automatisch via ChannelEngine worden gesynchroniseerd in uw webshop. Dat scheelt veel tijd. Tijd die u liever besteedt aan het uitbouwen van uw online business.

Onze snelle ChannelEngine-koppeling

Hoe soepel en snel de communicatie verloopt tussen uw webshop en ChannelEngine, heeft uiteraard te maken met het design van de koppeling. Laat dit nu net de expertise zijn van onze programmeurs. Onze ChannelEngine-koppeling is gebaseerd op lean maatwerk. Dat betekent uitsluitend functionele code, slim ontworpen en getest door onze programmeurs.

One-stop solution ChannelEngine

Is de API geïnstalleerd, dan zorgt ChannelEngine voor de volledige integratie van uw webshop met de lokale en internationale marketplaces van uw keuze. Denk aan Amazon, Bol.com, Beslist.nl, Konrad, We, Ebay, Fonq en vele andere online platforms.

Is uw webshop klaar voor de internationale markt?

Nu u weet dat wij als full-service webbureau staan voor lean maatwerk, hebben wij nog een vraag voor u: is uw webshop klaar voor de internationale markt? RV Websolutuions realiseert al meer dan 10 jaar lean maatwerk webshops in een eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. Gecombineerd met onze ChannelEngine-API is uw business klaar voor het internationale werk.

API’s voor andere toonaangevende marketplaces

Kiest u liever voor een rechtstreekse verbinding met een toonaangevende marketplace? Wij hebben ook koppelingen ontwikkeld voor:

 

Check ook onze koppelingen voor betaalsystemen, bedrijfssoftware en talloze andere slimme functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een ChannelEngine-koppeling voor webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht