Bol.com-koppeling voor webshop

Levert uw webshop al aan Bol.com, de grootste online winkel van Nederland? Of denkt u daar nog over na? In beide gevallen is het handig om te weten dat een Bol.com-koppeling veel werk uit handen neemt. De koppeling, ook wel API genoemd, richten wij op maat voor uw webshop in. Daarmee creëert u een geautomatiseerde toegang tot meer dan 8 miljoen potentiële klanten in Nederland en België. In een wip staat uw eigen assortiment in de populaire online winkel.

Bol.com-koppeling op maat

Onze Bol.com- koppeling zorgt voor een perfecte verbinding tussen uw webshop en de online infrastructuur van Nederlands grootste online winkel. Met dit stukje data-snelweg kunt u uw online winkel op Bol.com via uw eigen webshop beheren. Zo heeft u dubbel profijt van het invoerwerk dat u toch al deed.

In overleg met u richten we de Bol.com-API in die het beste bij uw webshop past.

U kunt kiezen uit de volgende functionaliteiten:

  • Producten aanbieden op Bol.com
  • Voorraden bijwerken
  • Orders importeren uit Bol.com
  • Verzendingen van bestellingen aanmaken in Bol.com

Waarom samenwerken met Bol.com?

Marketplace Bol.com is continu op zoek naar ondernemers die via hun webshop een uniek assortiment aanbieden voor aantrekkelijke prijzen. Via de samenwerking met Bol.com opent u een extra etalage die Bol.com op een passende manier positioneert. Met dagelijks 2 miljoen potentiële klanten op het platform, is de kans megagroot dat u meer omzet gaat maken. Onze Bol.com-koppeling is er klaar voor.

Is uw webshop er klaar voor?

RV Websolutions gelooft in maatwerk omdat elke ondernemer anders is. Wij realiseren al meer dan 10 jaar lean maatwerk webshops in een eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. Gecombineerd met een Bol.com-koppeling is uw online business klaar voor meer omzet via Bol.com.

Koppelingen voor andere toonaangevende marketplaces

Weet u nog niet welke marketplace het beste bij uw webshop aansluit? Wij denken graag met u mee. Wij ontwikkelen ook API’s voor:

 

Check ook onze koppelingen voor betaalsystemen, bedrijfssoftware en talloze andere slimme functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een Bol.com-koppeling voor webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht