Denkt u na over hoe u uw met Exact bedrijfssoftware uw online business zo efficiënt mogelijk kunt inrichten? Dan is een Exact-koppeling voor uw webshop de juiste oplossing. Met een Exact-koppeling kunt u bedrijfsprocessen automatiseren en u heeft 24/7 realtime overzicht van de stand van zaken. Bovendien hoeft u data van verkopen, klanten en voorraden slechts 1 keer in te voeren. Dat levert tijdwinst op en voorkomt fouten.

Exact-koppeling en uw werkflow

Wanneer u RV Websolutions uw webshop laat bouwen, richten wij een Exact-koppeling in die perfect aansluit bij de werkflow van uw bedrijf. We denken graag mee over welke functionaliteiten uw business en bedrijfsvoering de meeste tijdwinst en efficiency opleveren.

Functionaliteiten Exact-koppeling

Elk bedrijf heeft zijn boekhouding en bedrijfsvoering anders ingericht. Daarom is elke Exact-koppeling die wij maken anders. U kunt kiezen uit de volgende functionaliteiten:

  • Importeren in grootboek
  • Verkooporders synchroniseren
  • Klantgegevens synchroniseren
  • Producten synchroniseren

Sneller, beter vindbaar en realtime overzicht

RV Websolutions realiseert al meer dan 10 jaar lean maatwerk webshops in een eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. Combineert u de webshop met een Exact-koppeling, dan wordt uw online business ook efficiënter, voorkomt u fouten, boekt u tijdwinst en genereert u 24/7 realtime overzicht.

Waarom Exact?

Exact ontwikkelt bedrijfssoftware voor met name het midden- en kleinbedrijf. Het softwarepakket biedt een ERP, CRM en HRM. Dat is niet alleen handig voor de boekhouding, maar ook voor handel, productie, accountancy, uren, facturen en projectmanagement. Met een Exact-koppeling kunt u bedrijfsprocessen automatiseren en weet u elk moment van de dag hoe uw online business ervoor staat. Meer over Exact.

Koppelingen met andere boekhoudprogramma’s

Gebruikt u een ander boekhoudprogramma dan Exact? Of weet u nog niet welke bedrijfssoftware het beste bij uw bedrijfsvoering past? Wij denken graag met u mee. Wij ontwikkelen ook koppelingen voor:

 

Check ook onze koppelingen voor betaalsystemen en talloze andere handige functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een Exact-koppeling voor uw webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht