Als zzp’er of mkb’er met een online business wilt u vooral bezig zijn met ondernemen. Het eenvoudige online boekhoudpakket SnelStart is dan een goede keus. Voeg daar een SnelStart-koppeling aan toe en u hoeft ook geen tijd vrij te maken voor de invoering van data vanuit uw webshop. De koppeling zorgt dat de webshopdata automatisch worden gesynchroniseerd in de SnelStart-boekhouding. Dat is simpel boekhouden met 24/7 realtime overzicht.

SnelStart-koppeling en uw werkflow

Wanneer u RV Websolutions uw webshop laat bouwen, richten wij een SnelStart-koppeling in die perfect aansluit bij de werkflow van uw bedrijf. We denken graag mee over welke functionaliteiten uw business en bedrijfsvoering de meeste tijdwinst en efficiency opleveren.

Functionaliteiten SnelStart-koppeling

Elk bedrijf heeft zijn boekhouding en bedrijfsvoering anders ingericht. Daarom is elke SnelStart-koppeling die wij maken anders. U kunt kiezen uit de volgende functionaliteiten:

  • Verkooporders synchroniseren
  • Klantgegevens synchroniseren
  • Producten synchroniseren

Sneller, beter vindbaar en realtime overzicht

RV Websolutions realiseert al meer dan 10 jaar lean maatwerk webshops in een eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. Combineert u de webshop met een SnelStart-koppeling, dan wordt uw online business ook efficiënter, voorkomt u fouten, boekt u tijdwinst en genereert u 24/7 realtime overzicht.

Waarom SnelStart?

SnelStart is een online factureer- en boekhoudprogramma voor zzp’ers mkb’ers, boekhouders en accountants. Het programma biedt de eenvoud die ondernemer nodig hebben om hun boekhouding zelf op orde te kunnen houden. Maar, ook de volledigheid die boekhouders en accountants graag willen zien. Met een SnelStart-koppeling worden webshopdata over klanten, producten en verkopen direct in SnelStart geïmporteerd. Zo heeft u via het Snelstart dashboard overal en altijd realtime inzicht in uw onderneming. Meer over SnelStart

Koppelingen met andere boekhoudprogramma’s

Gebruikt u een ander boekhoudprogramma dan SnelStart? Of weet u nog niet welke bedrijfssoftware het beste bij uw bedrijfsvoering past? Wij denken graag met u mee. Wij ontwikkelen ook koppelingen voor:

 

Check ook onze koppelingen voor betaalsystemen en talloze andere slimme functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een SnelStart-koppeling voor webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht