Bent u een middelgrote groothandel of retail-organisatie in de non-foodsector? Dan gebruikt u wellicht al Logic4. Of misschien overweegt u deze bedrijfssoftware voor uw onderneming te gaan gebruiken. Een Logic4-koppeling die uw webshop en Logic4 met elkaar verbindt is dan een logische stap.

Over Logic4

Logic4 brengt met haar bedrijfssoftware alle bedrijfsprocessen onder in één gebruiksvriendelijk ERP-softwarepakket. Denk aan administratie, voorraadbeheer, orderverwerking en relatiebeheer. Om de bedrijfssoftware en uw webshop efficiënt samen te laten werken is een Logic4-koppeling de simpelste oplossing. Maar de ene koppeling is de andere niet.

De kwaliteit van onze Logic4-koppeling

De code van de software voor de koppeling of API is bepalend voor de kwaliteit. Onze Logic4-koppeling is gebaseerd op lean maatwerk. Dat houdt in dat de API specifiek is ontwikkeld voor het verbinden van webshops met Logic4. De koppeling bevat uitsluitend functionele code. Dit zorgt voor een snellere synchronisatie en een hogere betrouwbaarheid.

Optimaliseer uw webshop voor meer omzet

Behalve koppelingen, realiseert RV Websolutions al meer dan 10 jaar lean maatwerk webshops in een eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. Wanneer u kiest voor onze webshop in combinatie met de Logic4-koppeling, schept u de voorwaarden voor meer omzet in minder tijd.

Koppelingen met andere boekhoudprogramma’s

Gebruikt u een ander boekhoudprogramma dan Logic4? Of weet u nog niet welke bedrijfssoftware het beste bij uw bedrijfsvoering past? Wij denken graag met u mee. Wij leveren ook maatwerk koppelingen voor:

 

Check ook onze koppelingen voor betaalsystemen en talloze andere slimme functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een Logic4-koppeling voor webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht