Als zzp’er of MKB-ondernemer met een online business wilt u vooral snel en makkelijk de boekhouding kunnen doen. Dan is het online boekhoudpakket Reeleezee in combinatie met een koppeling een goede keus. De Reeleezee-koppeling zorgt dat alle webshopdata automatisch worden gesynchroniseerd in de Reeleezee-boekhouding. Dat is snel en makkelijk boekhouden met 24/7 realtime overzicht.

Reeleezee-koppeling en uw werkflow

Wanneer u RV Websolutions uw webshop laat bouwen, richten wij een Reeleezee-koppeling in die perfect aansluit bij de werkflow van uw bedrijf. We denken graag mee over welke functionaliteiten uw business en bedrijfsvoering de meeste tijdwinst en efficiency opleveren.

Functionaliteiten Reeleezee-koppeling

Elk bedrijf heeft zijn boekhouding en bedrijfsvoering anders ingericht. Daarom is elke Reeleezee-koppeling die wij maken anders. U kunt kiezen uit de volgende functionaliteiten:

  • Verkooporders synchroniseren
  • Klantgegevens synchroniseren
  • Producten synchroniseren

Sneller, beter vindbaar en realtime overzicht

RV Websolutions realiseert al meer dan 10 jaar lean maatwerk webshops in een eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. Combineert u de webshop met een Reeleezee-koppeling, dan wordt uw online business ook efficiënter, voorkomt u fouten, boekt u tijdwinst en genereert u 24/7 realtime overzicht.

Waarom een Reeleezee-koppeling?

Reeleezee is een gebruiksvriendelijk online boekhoudpakket voor ZZP en MKB met verschillende abonnementen. Ondernemers bepalen zelf wat ze in eigen huis doen en wat ze willen uitbesteden aan hun adviseur. Reeleezee maakt boekhouden makkelijk, een Reeleezee koppeling maakt boekhouden makkelijker. Zo houden slimme zzp’ers en mkb’ers meer tijd over voor de groei van hun bedrijf. Meer over Reeleezee.

Koppelingen met andere boekhoudprogramma’s

Gebruikt u een ander boekhoudprogramma dan Reeleezee? Of weet u nog niet welke bedrijfssoftware het beste bij uw bedrijfsvoering past? Wij denken graag met u mee. Wij ontwikkelen ook koppelingen voor:

 

Check ook onze koppelingen voor betaalsystemen en talloze andere handige functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een Reeleezee-koppeling voor uw webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht