Wilt u meer uit uw hostingbedrijf halen én meer tijd kunnen investeren in de groei van uw online business? Dan is een HostFact-koppeling de volgende stap. Met een HostFact-koppeling automatiseert u de verwerking van bestellingen, de registratie van domeinnamen, de oplevering van hostingaccounts, de aanvraag van SSL-certificaten en de oplevering van VPS.

HosfFact-koppeling en uw werkflow

Wanneer u RV Websolutions uw webshop laat bouwen, richten wij een HostFact-koppeling in die perfect aansluit bij de werkflow van uw hostingbedrijf. We denken graag mee over welke functionaliteiten uw business en bedrijfsvoering de meeste tijdwinst en efficiency opleveren.

Functionaliteiten HostFact-koppeling

Elk hostingbedrijf heeft zijn boekhouding anders ingericht. Daarom is elke HostFact-koppeling die wij maken anders. U kunt kiezen uit de volgende functionaliteiten:

  • Crediteuren synchroniseren
  • Inkoopfacturen synchroniseren
  • Debiteuren synchroniseren
  • Offertes synchroniseren
  • Facturen synchroniseren
  • Bestellingen synchroniseren
  • Domeinnamen synchroniseren
  • Producten synchroniseren

Sneller, beter vindbaar en Realtime overzicht

RV Websolutions maakt al meer dan 10 jaar lean maatwerk webshops in een eigen closed source CMS. Met uw hostingbedrijf in ons CMS helpt u uw klanten niet alleen sneller, uw webshop is tevens beter beveiligd en beter vindbaar. In combinatie met een HostFact-koppeling maakt u uw bedrijfsvoering ook nog eens efficiënter, voorkomt u fouten, boekt u tijdwinst en genereert u 24/7 realtime overzicht.

Waarom HostFact?

HostFact is een hostingbedrijfssoftwarepakket dat speciaal is ontwikkeld om hostingactiviteiten te automatiseren. Wanneer uw webshop is ingericht met een HostFact-koppeling, worden aanvragen en facturering van domeinnamen, hosting, VPS en SSL-certificaten geautomatiseerd. Ook kunt u in HostFact uw eigen bestelformulieren aanmaken, inclusief domeinnaam controle, hostingpakketten, vergelijkingstabel en een SSL-hulp. Meer over HostFact.

Koppelingen met andere boekhoudprogramma’s

Gebruikt u een ander boekhoudprogramma dan HostFact? Of weet u nog niet welke bedrijfssoftware het beste bij uw bedrijfsvoering past? Wij denken graag met u mee. Wij ontwikkelen ook koppelingen voor:

 

Check ook onze koppelingen voor betaalsystemen en talloze andere handige functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een HostFact koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht