DHL-koppeling voor webshop

Welke bezorgservices u in uw webshop aan wilt bieden, wordt beïnvloed door de eigenschappen van de doelgroepen waarmee u zaken wilt doen. Is DHL de bezorgservice die bij uw klanten past? Dan is een DHL-koppeling die uw webshop met DHL verbindt een slimme keuze.

Wat doet een DHL-koppeling?

Een DHL-koppeling of API zorgt voor geautomatiseerde communicatie tussen uw webshop en DHL over de verzending van de bestellingen van uw klanten. Klanten met een voorkeur voor DHL, zullen blij zijn dat u hen de mogelijkheid biedt om van hun vertrouwde bezorger gebruik te maken. En u? U bent blij omdat via de DHL-koppeling de verzending geautomatiseerd geregeld wordt. Dat scheelt een hoop tijd.

De voordelen van DHL

DHL sluit goed aan bij uw online business wanneer u met uw webshop internationaal actief bent. De pakketbezorger opereert in 220 landen en heeft een groot Europees netwerk in zowel de consumenten- als de zakelijke markt. In Europa heeft DHL 65.000 parcelshops, waarvan 2800 gevestigd in Nederland. Een ander voordeel van DHL is het onderscheid tussen bedrijven en particulieren. Wanneer u zich met uw webshop op beide groepen richt, biedt u klanten met de DHL-koppeling de mogelijkheid de bezorgservice beter toe te spitsen op hun wensen.

Onze DHL-koppeling

Uiteraard is de ene DHL-API de andere niet. Een goede DHL-koppeling zorgt voor een naadloze verbinding tussen uw webshop en DHL. Dat betekent dat de API op maat is geprogrammeerd voor de taak die het moet vervullen. Dus ook zonder overbodige code die kan vertragen of storingen kan veroorzaken. Bij RV Websolutions maken we koppelingen en andere web-oplossingen die aan de eisen van lean maatwerk voldoen.

Onze DHL-koppeling zorgt voor:

  • Verzendlabels aanmaken
  • Kiezen voor thuisbezorging of afhalen bij een servicepunt naar keuze
  • Verzendinformatie delen met de klant

 

Sneller, beter vindbaar, meer omzet

Wij bouwen al meer dan 10 jaar webshops in ons eigen closed source CMS. Lean maatwerk maakt onze webshops sneller, veiliger én beter vindbaar. In combinatie met onze DHL-koppeling weten uw klanten uw webshop niet alleen sneller te vinden, ze komen ook weer terug. Meer omzet met web-oplossingen die voor ú werken. Dat is toch waar het om draait?

Koppelingen voor andere toonaangevende pakketbezorgdiensten

Weet u nog niet welke pakketbezorgdiensten het beste bij uw webshop aansluiten? Wij denken graag met u mee. Wij ontwikkelen ook koppelingen voor:

Check ook onze koppelingen voor betaalsystemen, bedrijfssoftware, marketplaces en talloze andere slimme functies voor uw online business

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een DHL-koppeling voor webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht