PostNL-koppeling voor uw webshop

PostNL is voor veel webshops de partner als het om bezorging van producten bij hun klanten gaat. De pakketbezorgingsdienst verzorgt jaarlijks miljoenen pakketten door heel Europa. Met de PostNL-koppeling van RV Websolutions, integreert u de pakketbezorger in uw webshop. Dat scheelt niet alleen tijd, het zorgt ook voor een soepele handling en voorkomt fouten.

De pluspunten van PostNL

Dankzij een uitgebreid netwerk is pakketbezorger PostNL voor Nederlandse webshops de toegangspoort naar Europa. Met de track & trace code die bij de dienstverlening wordt geleverd, krijgen uw webshopklanten inzicht in wat er tussen de bestelling en bezorging van hun aankoop gebeurt. Tevens kunnen uw klanten bepalen of ze het pakketje thuisbezorgd willen krijgen of bij een van de vele PostNL-afhaalpunten.

Het gemak van een PostNL-koppeling

Onze PostNL-koppeling voor webshops automatiseert het aanmaken van verzendlabels en regelt dat uw klanten na de bestelling kunnen kiezen voor thuisbezorging thuis of bezorging bij het afhaalpunt van hun keuze. Dat scheelt een hoop handelingen én voorkomt fouten.

Snellere, veiligere en beter vindbare webshop

De keuze voor het bekende PostNL schept vertrouwen. Maar het PostNL-logo is natuurlijk niet het enige wat nodig is om klanten over de streep te trekken. Ook hoe klanten uw webshop ervaren, telt. Wij bouwen al meer dan 10 jaar lean maatwerk webshops in ons eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. In combinatie met bijvoorbeeld onze PostNL-koppeling is dat het recept voor de optimale webshopervaring.

 

Check ook onze koppelingen voor boekhoudprogramma’s, bedrijfssoftware en talloze andere slimme functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een PostNL-koppeling voor uw webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht