UPS-koppeling voor webshop

Heeft u de ambitie om uw webshop internationaal op de kaart te zetten? Dan kan UPS u daarbij helpen. De pakketbezorgdienst bezorgt 24,7 miljoen pakketten per dag over de hele wereld. Door via een UPS-koppeling de diensten van UPS in uw webshop aan te bieden, trekt u internationale klanten makkelijker over de streep.

De voordelen van een UPS-koppeling

Een UPS-koppeling of API koppelt uw webshop aan de bedrijfssoftware van UPS. De taak van de koppeling bestaat uit het automatiseren van voorbereidende handelingen zodat uw klant zijn bestelling op het juiste tijdstip op het juiste adres geleverd krijgt. Dat scheelt een hoop tijd en voorkomt onnodige fouten.

UPS in het kort

UPS is een internationale pakketbezorgdienst met een wereldwijd netwerk en een uitgebreid dienstenpakket. Het bedrijf garandeert levering op een specifieke dag in meer dan 220 landen. De bezorging binnen Nederland kost doorgaans 1 dag. Bestellingen voor het buitenland zijn normaliter 2 tot 3 dagen onderweg. Dankzij de UPS-koppeling zien klanten buiten Nederland uw webshop bovendien sneller als een serieuze partij. Het internationale UPS-logo geeft net die extra bevestiging.

Onze UPS-koppeling

Het grote voordeel van een UPS-koppeling van RV Websolutions is de perfecte verbinding tussen uw webshop en UPS. Dit kunnen wij beloven omdat het design van de API is gebaseerd op uitsluitend functionele code. Dat resulteert in een snellere en betere communicatie wat bijdraagt aan een perfecte webshopervaring bij uw internationale klanten. De UPS-koppeling zorgt voor:

  • Verzendlabels aanmaken
  • Kiezen voor thuisbezorging of afhalen bij een servicepunt naar keuze
  • Verzendinformatie delen met de klant

 

Sneller, veiliger en beter vindbaar

Onze maatwerk aanpak passen we niet alleen toe bij koppelingen. Wij bouwen wij al meer dan 10 jaar lean maatwerk webshops in een eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar, ook internationaal. Zo krijgt u samen met onze UPS-koppeling de tools in handen om van uw webshop een internationaal succes te maken

Koppelingen voor andere toonaangevende pakketbezorgdiensten

Weet u nog niet welke pakketbezorgdiensten het beste bij uw webshop aansluiten? Wij denken graag met u mee. Wij ontwikkelen ook koppelingen voor:

Check ook onze koppelingen voor betaalsystemen, bedrijfssoftware, marketplaces en talloze andere slimme functies voor uw online business

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een UPS-koppeling voor webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht