MyParcel-koppeling voor webshop

Wilt u voor uw webshop geen contracten afsluiten met grote pakketbezorgdiensten? Dan kunt u gebruik maken van een partij die dit al voor u heeft gedaan. Zo’n partij is MyParcel. Door via een MyParcel-koppeling uw webshop met MyParcel te verbinden, kunt u voor een scherp tarief u klanten laten kiezen uit het vertrouwde en gedegen PostNL en het relatief nieuwe hypermoderne Instabox.

Over MyParcel

Dankzij ruim 23.000 aangesloten webwinkels is MyParcel in staat scherpe prijsafspraken te maken met pakketbezorgdiensten PostNL en Instabox. Wanneer u zich met uw webshop op Nederland richt is PostNL voor uw klanten een vertrouwde partij. Instabox, in 2015 opgericht, is een snelgroeiende fossielvrije pakketbezorger met zelfde-dag leveringen aan huis of in een pakketkluis. U krijgt van MyParcel maandelijks een factuur voor de verzendingen die via PostNL en Instabox zijn uitgevoerd. Het tarief per pakket is daarbij afhankelijk van het aantal verzendingen dat in die maand voor uw webshop is verzorgd.

MyParcel-koppeling: de voordelen

Via een MyParcel-koppeling of API wordt de handling van het pakket overgedragen aan de pakketbezorger die uw klant kiest en kunt u het retourproces direct automatiseren. Daarnaast wordt in uw webshop automatisch een verzendlabel aangemaakt dat u alleen maar hoeft uit te printen en op het pakket te plakken. Geen tijd om de pakketjes weg te brengen? Dan kunt u de ophaalservice van MyParcel inschakelen.

Onze MyParcel-koppeling

Hoe beter een MyParcel-koppeling is ingericht op haar taak, hoe sneller en zonder storingen de communicatie tussen uw webshop en het MyParcel-platform verloopt. Onze MyParcel-koppeling presteert optimaal omdat wij programmeren op basis van lean maatwerk: uitsluitend functionele code die doet wat het moet doen.

 

Meer omzet uit uw webshop

Ook onze webshops bouwen wij al meer dan 10 jaar op basis van lean maatwerk in ons eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. Samen met de API die de webshop naadloos met MyParcel verbindt, bent u ingericht op online succes. U krijgt meer bezoekers in uw webshop die eerder geneigd zijn klant te worden én te blijven omdat u de bezorging goed, snel en betrouwbaar heeft geregeld.

API’s voor toonaangevende pakketbezorgdiensten

Wilt u toch direct zakendoen met pakketbezorgdiensten maar weet u nog niet met welke? Wij denken graag met u mee. Wij ontwikkelen ook koppelingen voor:

Check ook onze koppelingen voor betaalsystemen, bedrijfssoftware, marketplaces en talloze andere slimme functies voor uw online business

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een MyParcel-koppeling voor webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht