SendCloud-koppeling voor webshop

Mensen bouwen vaak een persoonlijke relatie op met de bezorger van hun online aankopen. Van deze relatie kunt u profiteren door te kiezen voor meerdere pakketbezorgdiensten tegen een scherp tarief. SendCloud brengt meer dan 35 pakketbezorgdiensten samen. Het enige wat u nodig hebt is een SendCloud-koppeling die uw webshop met dit verzendplatform verbindt.

Over SendCloud

Met meer dan 23.000 klanten is SendCLoud in staat scherpe prijsafspraken te maken met alle grote nationale en internationale pakketbezorgdiensten. Wanneer uw webshop over een SendCloud-koppeling beschikt, kunt u daar als online ondernemer van profiteren. In plaats van met één of een paar koeriersdiensten een contracten af te sluiten, laat u dit over aan SendCLoud met scherpere tarieven als resultaat.

Het gemak van een SendCloud-koppeling

Via een SendCloud-koppeling biedt u uw klanten niet alleen de keuze uit meer dan 35 koeriersdiensten. U kunt ook gebruik maken van de tijdbesparende verzendtools voor picking, packing en labels aanmaken. Daarnaast kunt u uw klanten simpel op de hoogte houden met branded tracking pagina’s en automatische e-mails.

Een efficiënte SendCloud-koppeling

RV-Websolutions ontwikkelt in eigen huis lean maatwerk API’s, oftewel koppelingen, die uw webshop naadloos met andere ICT-systemen verbinden. Een daarvan is de SendCloud-koppeling. Onze visie is daarbij: hoe functioneler de code, hoe sneller, beter en betrouwbaarder de koppeling. Ditzelfde principe passen wij toe op onze webshops

 

Beter vindbaar, meer omzet

Wij bouwen al meer dan 10 jaar lean maatwerk webshops in ons eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. Samen met de SendCloud-koppeling die uw webshop naadloos met SendCloud verbindt, trekt uw webshop meer bezoekers die dankzij de SendCloud-koppeling ontdekken dat u de bezorging goed, snel en betrouwbaar heeft geregeld bij hun favoriete pakketbezorger.

API’s voor toonaangevende pakketbezorgdiensten

Wilt u toch direct zakendoen met pakketbezorgdiensten maar weet u nog niet met welke? Wij denken graag met u mee. Wij ontwikkelen ook koppelingen voor:

Check ook onze koppelingen voor betaalsystemen, bedrijfssoftware, marketplaces en talloze andere slimme functies voor uw online business

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een SendCloud-koppeling voor webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht