DPD-koppeling voor webshop

Focust u zich op klanten in Nederland en Europa? Dan is DPD wellicht de pakketbezorgdienst die bij uw webshop past. Binnen Europa is DPD immers een van de grootste. Met een DPD-koppeling in uw webshop biedt u klanten de mogelijkheid voor DPD te kiezen.

Over DPD

Wanneer u met een DPD-koppeling of API uw webshop met DPD verbindt, kunnen u en uw klanten gebruik maken van de voordelen van deze pakketzorgdienst. DPD is heeft circa 32.000 depots in 230 landen en ruim 1.500 Parcelshops in de Benelux. Een andere aantrekkelijke eigenschap van DPD is dat uw klanten op een uur nauwkeurig weten wanneer hun bestelling wordt bezorgd. Binnen Europa zijn pakketten tot een waarde van 520,00 gratis verzekerd.

Waarom een DPD-koppeling?

Een DPD-koppeling automatiseert de communicatie tussen uw webshop en DPD. Dat levert veel gemak op. Zeker als de API, zoals die van ons, uitsluitend uit functionele code bestaat. Dat zorgt voor een snellere en betere uitwisseling van informatie. U kunt erop vertrouwen dat u geen omkijken heeft naar de administratieve afhandeling van de verzending. Op hun beurt houden uw klanten houden er een goed gevoel aan over omdat de verzending soepel en snel naar wens geregeld is.

Onze DPD-koppeling zorgt voor:

  • Verzendlabels aanmaken
  • Kiezen voor thuisbezorging of afhalen bij een servicepunt naar keuze
  • Verzendinformatie delen met de klant

 

Meer omzet met lean maatwerk

RV Websolutions ontwikkelt al meer dan 10 jaar web-oplossingen op basis van lean maatwerk. Ons simpele uitgangspunt: hoe functioneler de code, hoe sneller en beter de web-oplossing. Net als voor de koppelingen geldt dit voor de webshops in ons eigen closed source CMS. Lean maatwerk maakt onze webshops sneller, veiliger én beter vindbaar en onze API’s, zoals de DPD-koppeling, sneller en betrouwbaarder. Ons enige doel: meer omzet voor uw online business

Koppelingen voor andere toonaangevende pakketbezorgdiensten

Weet u nog niet welke pakketbezorgdiensten het beste bij uw webshop aansluiten? Wij denken graag met u mee. Wij ontwikkelen ook koppelingen voor:

Check ook onze koppelingen voor betaalsystemen, bedrijfssoftware, marketplaces en talloze andere slimme functies voor uw online business

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een DPD-koppeling voor webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht