Uw webshop koppelen met Afas bedrijfssoftware is een slim besluit. De Afas-koppeling integreert de data van uw webshop realtime met alle andere bedrijfsdata. Zo weet u op elk moment precies hoe uw business ervoor staat. Bovendien hoeft u data van verkopen, klanten en voorraden slechts één keer in te voeren en kunnen tal van bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd.

Waarom een Afas-koppeling?

Afas biedt softwarepakketten voor het automatiseren van bedrijfsprocessen, waaronder

ERP, CRM, HRM, boekhouding, ordermanagement en workflow management. Alle data worden in één database ondergebracht. Met een Afas-koppeling voor uw webshop, houdt u meer tijd over om te ondernemen.

Afas-koppeling voor uw werkflow

Wanneer u RV Websolutions uw webshop laat bouwen, richten wij een Afas-koppeling in die perfect aansluit bij de werkflow van uw bedrijf. We denken graag mee over welke functionaliteiten uw business en bedrijfsvoering de meeste tijdwinst en efficiency opleveren. U kunt kiezen uit de functionaliteiten:

  • Verkopen registreren
  • Klantgegevens synchroniseren
  • Maatwerk connectoren: voor het uitlezen, toevoegen en bewerken van andere webshop data worden desgewenst maatwerk connectoren ingericht.

Een snellere en beter vindbare webshop met 24/7 overzicht

RV Websolutions bouwt al meer dan 10 jaar lean maatwerk webshops in een eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. Combineert u de webshop met een Afas-koppeling, dan wordt uw online business ook efficiënter, voorkomt u fouten, boekt u tijdwinst en genereert u 24/7 realtime overzicht.

Koppelingen met andere boekhoudprogramma’s

Gebruikt u een ander boekhoudprogramma dan Afas? Of weet u nog niet welke bedrijfssoftware het beste bij uw bedrijfsvoering past? Wij denken graag met u mee. Wij ontwikkelen ook koppelingen voor:

Exact
Hostfact
Reeleezee
SnelStart
WeFact

Check ook onze koppelingen voor betaalsystemen en talloze andere handige functies voor uw online business.

 

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 0318 510 456. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een Afas-koppeling voor uw webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht