Exact-koppeling voor uw webshop

Denkt u na over hoe u uw met Exact bedrijfssoftware uw webshop zo efficiënt mogelijk kunt inrichten? Dan kan een Exact-koppeling u een hoop tijd besparen.  Met een Exact-koppeling kunt u bedrijfsprocessen automatiseren en u heeft 24/7 realtime overzicht van de stand van zaken. Bovendien hoeft u data van verkopen, klanten en voorraden slechts één keer in te voeren. Dat levert tijdwinst op en voorkomt fouten.

Functionaliteiten Exact-koppeling

Elk bedrijf heeft zijn boekhouding en bedrijfsvoering anders ingericht. Daarom is elke Exact-koppeling die wij maken anders. U kunt kiezen uit de functionaliteiten:

  • Importeren in grootboek
  • Verkooporders synchroniseren
  • Klantgegevens synchroniseren
  • Producten synchroniseren

Exact-koppeling op maat

RV Websolutions denkt graag mee over de functionaliteiten voor de Exact-koppeling die uw business en bedrijfsvoering de meeste tijdwinst en efficiency opleveren. Wanneer u ons uw webshop laat bouwen, richten wij de Exact-koppeling in het beste past bij de bedrijfsvoering van uw online business.

Wat kan Exact precies?

Exact ontwikkelt bedrijfssoftware voor met name het midden- en kleinbedrijf. Het softwarepakket biedt een ERP, CRM en HRM. Dat is niet alleen handig voor de boekhouding, maar ook voor handel, productie, accountancy, uren, facturen en projectmanagement. Met een Exact-koppeling kunt u bedrijfsprocessen automatiseren en weet u elk moment van de dag hoe uw online business ervoor staat. Meer over Exact

Optimale veiligheid, vindbaarheid en snelheid met 24/7 overzicht

RV Websolutions realiseert al meer dan 10 jaar lean maatwerk webshops in een eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. Combineert u de webshop met een Exact-koppeling, dan wordt uw online business ook efficiënter, voorkomt u fouten, boekt u tijdwinst en genereert u 24/7 realtime overzicht.

Koppelingen met andere boekhoudprogramma’s

Gebruikt u een ander boekhoudprogramma dan Exact? Of weet u nog niet welke bedrijfssoftware het beste bij uw bedrijfsvoering past? Wij denken graag met u mee. Wij ontwikkelen ook koppelingen voor:
Afas
HostFact
Reeleezee
Snelstart
WeFact

 

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 0318 510 456. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een Exact-koppeling voor uw webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht