Bent zzp’er of ondernemer en maakt u gebruik van het gebruiksvriendelijke online facturatieprogramma WeFact? Dan wilt u zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan administratieve zaken die geautomatiseerd kunnen worden. U kunt nog meer tijdwinst behalen als u voor uw webshop een WeFact-koppeling gebruikt. Die zorg er namelijk voor dat webshopdata automatisch worden gesynchroniseerd met de WeFact-boekhouding. Dat scheelt een hoop invoerwerk.

Het voordeel van WeFact

Met het online factureringsprogramma WeFact maakt u bijvoorbeeld eenvoudig offertes. Bij akkoord van de klant, kunt u de offerte met een enkele klik de offerte omzetten in een factuur. Met een WeFact-koppeling komen webshopdata over klanten, offertes, producten, crediteuren direct in de database van Wefact terecht.

WeFact-koppeling opmaat

Elk zzp’er heeft zijn boekhouding ingericht zoals hij of zij dit het handigste vindt en bedrijfsvoering anders ingericht. Daarom is elke WeFact-koppeling die wij maken anders. We denken graag mee over welke functionaliteiten uw business en bedrijfsvoering de meeste tijdwinst en efficiency opleveren. U kunt kiezen uit:

  • Crediteuren synchroniseren
  • Inkoopfacturen synchroniseren
  • Debiteuren synchroniseren
  • Offertes synchroniseren
  • Facturen synchroniseren
  • Abonnementen synchroniseren
  • Producten synchroniseren

Optimaliseer uw webshop voor succes

RV Websolutions realiseert al meer dan 10 jaar lean maatwerk webshops in een eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. Combineert u de webshop met een WeFact-koppeling, dan optimaliseert u uw webshop voor succes.

Koppelingen met andere boekhoudprogramma’s

Weet u nog niet welke bedrijfssoftware het beste bij uw bedrijfsvoering past? Wij denken graag met u mee. Wij ontwikkelen ook koppelingen voor:

Afas
Exact
HostFact
Reeleezee
SnelStart

Check ook onze koppelingen voor betaalsystemen en talloze andere slimme functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 0318 510 456. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een WeFact-koppeling voor webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht