Bent zzp’er of ondernemer en maakt u gebruik van het gebruiksvriendelijke online facturatieprogramma WeFact? Dan wilt u zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan administratieve zaken die geautomatiseerd kunnen worden. En, u kunt nog meer tijdwinst behalen als u een WeFact-koppeling gebruikt. Die zorg er namelijk voor dat webshopdata automatisch worden gesynchroniseerd met de WeFact-boekhouding. Dat scheelt een hoop invoerwerk.

WeFact-koppeling en uw werkflow

Wanneer u RV Websolutions uw webshop laat bouwen, richten wij een WeFact-koppeling in die perfect aansluit bij de werkflow van uw bedrijf. We denken graag mee over welke functionaliteiten uw business en bedrijfsvoering de meeste tijdwinst en efficiency opleveren.

Functionaliteiten WeFact-koppeling

Elk bedrijf heeft zijn boekhouding en bedrijfsvoering anders ingericht. Daarom is elke WeFact-koppeling die wij maken anders. U kunt kiezen uit de volgende functionaliteiten:

  • Crediteuren synchroniseren
  • Inkoopfacturen synchroniseren
  • Debiteuren synchroniseren
  • Offertes synchroniseren
  • Facturen synchroniseren
  • Abonnementen synchroniseren
  • Producten synchroniseren

Sneller, beter vindbaar en realtime overzicht

RV Websolutions realiseert al meer dan 10 jaar lean maatwerk webshops in een eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. Combineert u de webshop met een WeFact-koppeling, dan wordt uw online business ook efficiënter, voorkomt u fouten, boekt u tijdwinst en genereert u 24/7 realtime overzicht.

Waarom WeFact?

WeFact is een online factureringsprogramma voor zzp’ers. Met WeFact maakt u bijvoorbeeld eenvoudig offertes. Bij akkoord van de klant, kunt u de offerte met een enkele klik de offerte omzetten in een factuur. Met een WeFact-koppeling komen webshopdata over klanten, offertes, producten, crediteuren direct in de database van Wefact terecht. Meer over WeFact.

Koppelingen met andere boekhoudprogramma’s

Weet u nog niet welke bedrijfssoftware het beste bij uw bedrijfsvoering past? Wij denken graag met u mee. Wij ontwikkelen ook koppelingen voor:

 

Check ook onze koppelingen voor betaalsystemen en talloze andere slimme functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een WeFact-koppeling voor webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht