AutoTelex-koppeling voor autobedrijven

Wilt u als autobedrijf snel over betrouwbare cijfers en kentekeninformatie beschikken? Dan kunt u niet meer om een AutoTelex-koppeling heen. Met onze AutoTelex-API sluit u uw ICT-systeem naadloos aan op de functionaliteiten en database van AutoTelex.

Over AutoTelex

AutoTelex is sinds 1964 de partner van de autobranche als het om inzicht in cijfers over auto’s gaat. De waardebepalingen van AutoTelex zijn de standaard in de branche. Daarnaast beschikt AutoTelex over een gesynchroniseerde verbinding met het RDW-register voor actuele kentekeninformatie. Met onze AutoTelex-koppeling profiteert u maximaal van de hoogstaande kwaliteit van AutoTelex.

Snelle AutoTelex-koppeling op maat

Onze AutoTelex-koppeling stelt u in staat sneller over alle kentekeninformatie en actuele cijfers van AutoTelex te beschikken. Dat komt omdat wij onze AutoTelex-koppeling op maat hebben ingericht. Dat heeft als grote voordeel dat het dataverkeer tussen AutoTelex en uw systeem geen last heeft van vertragende, onnodige code. U kunt dus snel anticiperen op klantvragen met uitgebreide en onderbouwde informatie. Dat geeft vertrouwen.

Onze AutoTelex-koppeling is in te richten met de volgende functionaliteiten:

  • Kenteken informatie opvragen
  • Inruil aanbod opvragen

Groei door op basis van kwaliteit

Trouwens, niet alleen voor API’s, zoals de AutoTelex-koppeling, geloven wij in maatwerk. Als full service webbureau bouwen wij al meer dan 10 jaar lean maatwerk websites en webshops in een eigen closed source CMS. Dat maakt onze websites en webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. In combinatie met onze AutoTelex-koppeling kan dit een belangrijke bijdrage leveren aan de groei van uw onderneming.

Check ook onze koppelingen voor betaalsystemen, bedrijfssoftware, marketplaces en talloze andere slimme functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een AutoTelex-koppeling voor autobedrijven koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht