TecDoc-koppeling voor auto-onderdelen webshop

Zoals u als leverancier elke dag ervaart, willen uw klanten snel en gemakkelijk auto-onderdelen kunnen bestellen, en deze het liefst gisteren nog in huis hebben. Dat vraagt om een webshop met toegang tot een up-to-date en overzichtelijke online catalogus. TecDoc bijvoorbeeld. De toegang tot TecDoc wordt geregeld met een TecDoc-koppeling die uw webshop met de catalogus verbindt.

Het voordeel van een TecDoc-koppeling

Wanneer u uw webshop via een TecDoc-koppeling of API met de online auto-onderdelen catalogus heeft verbonden, kunnen uw klanten de juiste onderdelen snel en gemakkelijk bestellen. Uw klanten zijn tevreden én u bent tevreden, omdat het aantal onjuist bestellingen snel afneemt.

Meer over TecDoc

Met een TecDoc-koppeling biedt u uw klanten toegang tot een actuele kwaliteitscatalogus voor alle auto-onderdelen. De catalogus is ontwikkeld door auto-onderdelen leveranciers in samenwerking met de German Collective of Automotive Parts. Onder meer door een kenteken in te voeren zijn de onderdelen voor de betreffende auto heel snel te identificeren en te bestellen. Tevens wordt de catalogus continu aangevuld met de meest actuele en uitgebreide reparatie en onderhoudsinformatie.

Snelle en betrouwbare TecDoc-koppeling

Nu is de ene TecDoc-koppeling de andere niet. Wilt u dat de API de communicatie tussen uw webshop en TecDoc snel en soepel verloopt? Dan is het zaak een TecDoc-koppeling te kiezen die op maat is ingericht. RV-Websolutions is specialist in lean maatwerk web-oplossingen. Onze TecDoc-koppeling is ingericht met uitsluitend functionele code. Dat resulteert in snelle en betrouwbare informatie-uitwisseling tussen uw webshop en de online auto-onderdelencatalogus.

 

Beter vindbare webshop met snelle service

Wij realiseren al meer dan 10 jaar lean maatwerk webshops in een eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. Gecombineerd met onze betrouwbare en snelle TecDoc-API biedt u de snelheid in service waar klanten graag voor blijven terugkomen.

Check ook onze koppelingen voor betaalsystemen, bedrijfssoftware, marketplaces, pakketbezorgdiensten en talloze andere slimme functies voor uw online auto-onderdelenshop.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een TecDoc-koppeling voor auto-onderdelen webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht