Lightspeed Retail-koppeling voor webshop

Wilt u een online kassasysteem dat met uw webshop meegroeit, dan is Lightspeed Retail het onderzoeken waard. Wanneer u ontdekt dat dit online kassasysteem bij uw online business past, kunnen wij zorgen voor een lean maatwerk Lightspeed-koppeling. Deze koppeling laat uw webshop en Lightspeed razendsnel en betrouwbaar met elkaar communiceren.

Lightspeed Retail-koppeling: het gemak

Met een Lightspeed Retail-koppeling of API automatiseert u de communicatie tussen het online kassasysteem en uw webshop. De producten die u bijvoorbeeld invoert in de webshop worden foutloos uitgelezen in Lightspeed en andersom. Dit voorkomt niet alleen invoerfouten, u houdt ook meer tijd over om te ondernemen op basis van realtime inzicht.

De LightSpeed Retail-koppeling koppelt alle webshopfunctionaliteiten met het online kassasysteem:

  • Productgegevens synchroniseren
  • Ordergegevens synchroniseren
  • Klantgegevens synchroniseren

Waarom onze Lightspeed Retail-koppeling?

Hoe soepel en snel de geautomatiseerde communicatie verloopt tussen uw webshop en het online kassasysteem, heeft alles te maken met het design van de koppeling. Onze Lightspeed Retail-koppeling is gebaseerd op lean maatwerk. Dat betekent uitsluitend functionele code, slim ontworpen en getest door onze programmeurs.

 

Sneller, veiliger en beter vindbaar

RV Websolutions realiseert al meer dan 10 jaar lean maatwerk webshops in een eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. Gecombineerd met onze betrouwbare en snelle Lightspeed Retail-API is uw online business klaar voor de toekomst.

Check ook onze koppelingen voor betaalsystemen, bedrijfssoftware, marketplaces, pakketbezorgdiensten en talloze andere slimme functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een Lightspeed Retail-koppeling voor webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht