Wheelerdelta-koppeling voor autobedrijven

Populaire online platforms voor de verkoop van occasions en nieuwe auto’s zijn voor autobedrijven onmisbaar. Maar hoe zorg je dat je niet verdrinkt in al dat extra invoerwerk? Met één druk op de knop uw autovoorraad presenteren op uw eigen site én autoverkoopplatforms zou ideaal zijn. Toch? Dat kan met een Wheelerdelta-koppeling die uw eigen site met Wheelerdelta verbindt.

Over Wheelerdelta

Wheelerdelta is naar eigen zeggen het meest gekozen autovoorraad systeem voor het doorplaatsen van occasions en nieuwe auto’s naar portals en autoplatforms. Het beheersysteem van Wheelerdelta is eenvoudig in gebruik en biedt uitgebreide mogelijkheden. Met één druk op de knop kunt u occasions en nieuwe auto’s presenteren op de platforms van uw keuze. Denk aan:

  • Autotrack.nl
  • Autoscout24.nl
  • Gaspedaal.nl
  • Mobile.de

Waarom een Wheelerdelta-koppeling?

De Wheelerdelta-koppeling, ook wel -API genoemd, verbindt uw eigen website met Wheelerdelta. Dit maakt het mogelijk uw aanbod van occasions en nieuwe auto’s zonder extra invoerwerk ook te presenteren en te actualiseren op uw eigen website. Daarmee verhoogt u de online vindbaarheid van uw autobedrijf. Het aantal bezoekers van uw website neemt toe, wat weer een positief effect heeft op uw naamsbekendheid. Het een en het ander versterkt elkaar.

Maatwerk Wheelerdelta-koppeling

Onze Wheelerdelta-koppeling maakt een perfectie verbinding tussen uw website en Wheelerdelta. Dit kunnen wij beloven omdat wij de API zelf op maat hebben ontwikkeld. Het dataverkeer tussen Wheelerdelta en uw website komt geen onnodige code tegen. Dit voorkomt storingen en maakt een snellere communicatie mogelijk tussen de verschillende systemen. Het autoaanbod op uw eigen site is daardoor altijd op de seconde actueel.

Klaar voor hogere verkoopcijfers

Wanneer u de voordelen van onze Wheelerdelta-koppeling ziet zitten, is het van belang om het volgende af te vragen. Is uw website daarop ingericht? Biedt u bezoekers een professionele online ervaring? RV Websolutions realiseert al meer dan 10 jaar lean maatwerk websites en webshops in een eigen closed source CMS. Dat maakt onze websites sneller, veiliger en beter vindbaar. Gecombineerd met onze Wheelerdelta-API bent u klaar voor hogere verkoopcijfers via uw eigen website.

Check ook onze maatwerk koppelingen voor Marktplaats, betaalsystemen, bedrijfssoftware en talloze andere slimme online functies voor uw autobedrijf.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een Wheelerdelta-koppeling voor autobedrijven koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht