TextMaster-koppeling voor webshop

Wie wil er niet in zijn eigen taal online kunnen shoppen? Wanneer u dus met uw webshop internationaal wilt doorbreken, is het simpel: uw webshop, verpakkingen en andere klantcommunicatie moeten vertaald worden. Met een TextMaster-koppeling die uw webshop met het vertaalplatform TextMaster verbindt, is dat zo geregeld. In meer dan 50 talen.

Over TextMaster

TextMaster is ’s werelds eerste internationale online vertaalplatform met de kwaliteit van een vertaalbureau. Het vertaalplatform waar uw webshop met een TextMaster-koppeling toegang tot krijgt, combineert state-of-the-art vertaaltechnologieën met een netwerk van professionele vertalers. Meer dan 10.000 bedrijven in 110 landen vertrouwen hun vertalingen al toe aan dit online vertaalplatform.

Het gemak van een TextMaster-koppeling

Met een TextMaster-koppeling of API die uw webshop met het online vertaalplatform verbindt, worden webshopteksten:

  • Automatisch ingelezen in TextMaster
  • En na de vertaling automatisch uitgelezen in uw webshop

Binnen een paar klikken is uw webshop vakkundig vertaald.

Waarom onze TextMaster-koppeling?

Geautomatiseerde data-uitwisseling tussen 2 online systemen komt nauw. De meest efficiënte en betrouwbare koppeling is ingericht met uitsluitend functionele code. Dus geen functionaliteit geplakt op een standaard design met vertragende en storingsgevoelige ballast. Onze TextMaster-koppeling is ontwikkeld op basis van lean maatwerk. Dat maakt de API uiterst betrouwbaar en snel. Dat geldt trouwens ook voor onze webshops.

 

Sneller, beter vindbaar en meer omzet

RV Websolutions realiseert al meer dan 10 jaar lean maatwerk webshops in een eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. Gecombineerd met onze TextMaster-API is uw online business klaar om klanten uit alle hoeken van de wereld te verwelkomen in hun eigen taal. Dat levert gegarandeerd meer omzet op.

Check ook onze koppelingen voor betaalsystemen, bedrijfssoftware, marketplaces, pakketbezorgdiensten en talloze andere slimme functies voor uw online business

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een TextMaster-koppeling voor webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht