ProPOSS-koppeling voor webshop

Bent u voor uw webshop op zoek naar een online kassasysteem dat met u meedenkt? Dan is ProPOSS wellicht het juiste kassasysteem voor uw online business. Een ProPOSS-koppeling zorgt er vervolgens voor dat uw webshop en het online kassasysteem geautomatiseerd gegevens kunnen uitwisselen omtrent verkoop, prijzen, voorraad, besteladvies etc.

Waarom een ProPOSS-koppeling?

Zonder ProPOSS-koppeling of API kunnen uw webshop en het online kassasysteem niet met elkaar communiceren. Dat betekent dat u wijzigingen in prijzen, klantgegevens, voorraad, bestellingen dubbel moet invoeren. Dat kost veel tijd. Bovendien is de kans op fouten 2 keer zo groot. Een ProPOSS-API levert dus tijd op en voorkomt invoerfouten. Bovendien heeft u altijd realtime inzicht in de commerciële prestaties van de artikelen in uw webshop.

Meer over ProPOSS

ProPOSS zegt over zichzelf een intuïtief online kassasysteem aan te bieden. De kassa houdt bijvoorbeeld bij welke producten er verkocht en welke producten niet verkocht worden en draagt een besteladvies aan. Dankzij verkoopcijfers per artikel kunt u het assortiment bijsturen. Op die manier helpt ProPOSS mee geld te besparen, het assortiment van uw webshop te verbeteren en meer omzet te maken.

Het voordeel van onze ProPOSS-koppeling

Om optimaal van de functionaliteiten van ProPOSS te kunnen profiteren, is een snel en betrouwbaar functionerende ProPOSS-koppeling geen overbodige luxe. Er wordt immers heel wat af gecommuniceerd tussen uw webshop en het online kassasysteem. De ProPOSS-API van RV Websolutions is op maat ontworpen voor uitsluitend deze functie. Dat betekent: geen overbodige code die de communicatie kan vertragen en verstoren. Lean maatwerk noemen wij dat.

De ProPOSS-koppeling functionaliteiten:

  • Productdata synchroniseren
  • Orderdata synchroniseren
  • Klantdata synchroniseren

 

Beter vindbare en snellere webshop

Wij realiseren al meer dan 10 jaar lean maatwerk webshops in een eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. Gecombineerd met onze betrouwbare en snelle ProPOSS-koppeling is uw online business optimaal ingericht voor 1 taak. En dat is: omzet genereren.

Check ook onze koppelingen voor betaalsystemen, bedrijfssoftware, marketplaces, pakketbezorgdiensten en talloze andere slimme functies voor uw online business

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een ProPOSS-koppeling voor webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht