Efficiënter met een Picqer-koppeling voor uw webshop

Picqer is een online tool speciaal ingericht voor magazijnbeheer bij webwinkels. Met de magazijnsoftware is veel tijd te besparen bij het snel en secuur versturen van bestellingen. Met een Picqer-koppeling voor webshops van RV Websolutions houdt u dus veel tijd over.

Pluspunten van Picqer

Met de hulp van Picqer weet u precies waar in het magazijn u een besteld product moet pakken, controleert u met een barcodescanner of het juiste product is gepickt, waarna automatisch het juiste verzendlabel wordt geprint. Plak het label op het pakket en uw bestelling is klaar voor verzending met alle bekende pakketdiensten.

Onze Picqer-koppeling

Elke webshop heeft zijn eigen unieke magazijn en bedrijfsvoering. Daarom is onze Picqer-koppeling altijd maatwerk. U kunt kiezen uit de volgende functionaliteiten:

  • Klanten synchroniseren
  • Producten synchroniseren
  • Orders synchroniseren
  • Inkooporders synchroniseren
  • Warehouses synchroniseren
  • Voorraden synchroniseren

Maximale veiligheid, vindbaarheid en snelheid

Wij realiseren al meer dan 10 jaar lean maatwerk webshops in een eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. Combineert u de webshop met een Picqer-koppeling, dan wordt uw online business ook efficiënter, voorkomt u fouten en houdt u tijd over om uw online business verder te laten doorgroeien.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 0318 510 456. Of vraag direct een offerte aan voor een webshop met Picqer-koppeling.

 

Check ook onze koppelingen voor boekhoudprogramma’s, bedrijfssoftware en talloze andere slimme functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een Efficiënter met een Picqer-koppeling voor uw webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht