POS4-koppeling voor horecaondernemers

POS4 is een modulair opgebouwde kassasoftware voor restaurants, cafés, bars en bezorg- en afhaalrestaurants. Daarmee heeft POS4 voor alle types horecaondernemingen een passend kassasysteem. Wanneer u POS4 ook aan uw website koppelt met een POS4-koppeling van RV Websolutions, vereenvoudigt u de invoering van kassaorders voor online bestellingen. Dat scheelt een hoop tijd en voorkomt fouten.

De voordelen van POS4

Dankzij jarenlange ontwikkeling in samenwerking met horecaprofessionals biedt POS4  kassasoftware waarmee restaurants zich kunnen onderscheiden. Het kassasysteem geeft beter inzicht in de bedrijfsprocessen en eventuele knelpunten. Met een PO4-koppeling voor uw website kunnen de ingevoerde bestelgegevens direct worden gebruikt voor het plaatsen van de kassaorder.

POS4-koppeling met optimale klantervaring

De POS4-koppeling die wij leveren is ontwikkeld voor ons eigen closed source CMS. Daarmee bouwen wij al meer dan 10 jaar snellere, veiligere en beter vindbare websites dan andere partijen. Combineert u de voordelen van ons CMS met de voordelen van een POS4-koppeling? Dan haalt u niet alleen meer klanten binnen, u optimaliseert ook de online klantervaring. Zo blijft u uw online concurrenten een stap voor.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 0318 510 456. Of vraag direct een offerte aan voor een website met Picqer-koppeling.

 

Check ook onze koppelingen voor boekhoudprogramma’s, bedrijfssoftware en talloze andere slimme functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een POS4-koppeling voor horecaondernemers koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht