Realworks-koppelingen voor makelaars

Realworks is een toonaangevende aanbieder van CRM-technologie en ICT-diensten voor makelaars. Dagelijks loggen meer dan 2.700 makelaarskantoren voor hun relatiebeheer bij Realworks in. Bent u een van hen of denkt u erover een van hen te worden? Dan zijn Realworks-koppelingen die uw eigen ICT-systeem met de functionaliteiten van Realworks verbinden, een slimme oplossing om van de voordelen van Realworks te profiteren.

Het voordeel van Realworks-koppelingen

Een koppeling of API is een stukje software dat dataverkeer en synchronisatie tussen 2 verschillende computersystemen faciliteert. Met andere woorden: u hoeft slechts één keer de gegevens in te voeren, om de data in uw ICT-systeem en dat van Realworks te kunnen gebruiken voor verschillende doeleinden. Met Realworks-koppelingen bespaart u dus ontzettend veel tijd en voorkomt onnodige invoerfouten.

API’s op basis van lean maatwerk

RV-Websolutions is gespecialiseerd in koppelingen op basis van lean maatwerk. Dat betekent dat onze programmeurs koppelingen op maat ontwikkelen met uitsluitend functionele code. Onze API’s maken een naadloze aansluiting tussen het ene en het andere ICT-systeem, wat een snelle, soepele communicatie en synchronisatie garandeert. Voor een makelaarskantoor dat meer tijd aan klanten wil besteden dan aan kantoorwerk geen overbodige luxe.

Onze Realworks-koppelingen

Realworks claimt dat het makelaars in staat stelt ‘overal effectief te kunnen werken, de regie te houden, kansen te pakken en trajecten te versnellen’. Wij stellen dat een makelaarskantoor onze maatwerk Realworks-koppelingen nodig heeft om de voordelen van Realworks optimaal te benutten. Wij bieden Realworks-koppelingen met de volgende functionaliteiten:

 • Taken WebAPI: aangemaakte taken van medewerkers uitlezen
 • Facturen WebAPI: administratie, facturen ophalen
 • Agenda WebAPI: agenda uitlezen. Denk aan afspraken voor bezichtigingen.
 • Nieuwbouw WebAPI: informatie over nieuwbouwobjecten ophalen
 • Relatie WebAPI: informatie over relaties ophalen
 • BOG WebAPI: informatie over bedrijfsobjecten ophalen
 • Wonen WebAPI: informatie over woonobjecten ophalen

De ultieme online ervaring

RV Websolutions realiseert al meer dan 10 jaar lean maatwerk websites met tal van functionaliteiten in ons eigen closed source CMS. Dat maakt onze websites sneller, veiliger en beter vindbaar. Gecombineerd met onze Realworks-koppelingen:

 • Bent u online nog beter vindbaar
 • Biedt u website-bezoekers de ultieme online ervaring
 • Heeft u de benodigde informatie op elk moment bij de hand
 • Kunt u uw nieuwe en potentiële klantrelaties optimaal faciliteren en begeleiden

 

Check ook onze koppelingen voor betaalsystemen, bedrijfssoftware, marketplaces en talloze andere slimme online functies.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een Realworks-koppelingen voor makelaars koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht