AfterPay-koppeling voor uw webshop

AfterPay is de meest gebruikte achteraf online betaaloplossing in Nederland, België en Duitsland. Kiest u voor AfterPay als online betaalsysteem voor uw webshop? RV Websolutions heeft de AfterPay-koppeling in huis waarmee u klanten in staat stelt te kiezen voor achteraf betalen.

Hoe werkt AfterPay?

Op het moment dat de bestelling wordt afgerond voert AfterPay een realtime risicocheck uit. Zodra AfterPay de bestelling heeft geaccepteerd, wordt het orderbedrag gegarandeerd aan u uitbetaald. Ook als uw klant niet aan zijn betaalverplichtingen voldoet.

Het voordeel een AfterPay-koppeling

Uit onderzoek blijkt dat wanneer klanten van een webshop de optie wordt geboden achteraf te kunnen betalen, het klantvertrouwen, de conversie en de bestelwaarde toeneemt. Met een AfterPay-koppeling kunt u van deze voordelen profiteren.

Onze AfterPay-koppeling

Wanneer uw webshop over een AfterPay-koppeling beschikt, zorgt de koppeling ervoor dat na een bestelling in de webshop de kredietwaardigheid van de klant wordt gecheckt, de betaling  wordt aangemaakt en later de betaling wordt gecheckt.

Een snelle, zoekmachinevriendelijke webshop met meer conversie

Wij bouwen al meer dan 10 jaar lean maatwerk webshops in ons eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. Gecombineerd met een AfterPay-koppeling, profiteert u ook van een hogere conversie en beschikt u over realtime statistieken van alle AfterPay-betalingen in uw webshop.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 0318 510 456. Of vraag direct een offerte aan voor een webshop met AfterPay-koppeling.

Meer betalingsmogelijkheden in uw webshop?

Wilt u naast de AfterPay-koppeling nog andere betalingssystemen in uw webshop integreren? Wij denken graag met u mee. Wij leveren ook koppelingen voor:

 

Check ook onze koppelingen voor boekhoudprogramma’s, bedrijfssoftware, marketplaces en talloze andere slimme functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een AfterPay-koppeling voor uw webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht