Icepay-koppeling voor uw webshop

Icepay is een omnichannel betaalplatform, met verschillende betaalmethoden binnen één Icepay-account: van online betaalmethoden tot pinapparaten. Een goede oplossing wanneer u webshops en fysieke winkels wilt combineren. Wilt u uw webshop inrichten met Icepay? RV Websolutions levert de Icepay-koppeling die de betalingen van uw klanten betrouwbaar regelt en registreert.

Wanneer een Icepay-koppeling?

Wanneer u klanten in uw webshop verschillende manieren van betalen wilt aanbieden en daarnaast over fysieke winkels beschikt, houdt een omnichannel betaalplatform het overzichtelijk. U beschikt over één partner die gespecialiseerd is in al het betalingsverkeer waarmee u te maken hebt. Onze Icepay-koppeling stelt uw webshopklanten in staat te betalen via de beschikbare online betaalsystemen die u hebt gekozen op het Icepay-platform.

De voordelen van Icepay

Icepay incasseert het geld van uw klanten en maakt dit na aftrek van de transactiekosten periodiek over naar uw bankrekening. Dat scheelt een hoop administratie. U heeft toegang tot realtime statistieken van al het Icepay-betalingsverkeer binnen uw onderneming. Omdat Icepay een omnichannel betaalplatform is, kunt u naast online betaalsystemen ook andere betaalmethoden afnemen binnen hetzelfde Icepay-account.

Bied uw klanten de optimale webshopervaring

Neemt u het klantvertrouwen in uw webshop serieus, dan kunt u via onze Icepay-koppeling de betaaloplossingen bieden die bij uw klanten passen. Maar, hoe zit het met de inrichting en snelheid van uw webshop? Wij bouwen al meer dan 10 jaar lean maatwerk webshops in een eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. In combinatie met onze Icepay-koppeling leidt dit tot de optimale webshopervaring.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 0318 510 456. Of vraag direct een offerte aan voor een webshop met Icepay-koppeling.

Andere betaalsysteem-koppelingen voor uw webshop?

Heeft u nog niet besloten of Icepay het juiste betaalplatform is voor uw webshop? Wij denken graag met u mee. Naast de Icepay-koppeling leveren wij ook koppelingen voor:

 

Check ook onze koppelingen voor boekhoudprogramma’s, bedrijfssoftware, marketplaces en talloze andere slimme functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een Icepay-koppeling voor uw webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht