MultiSafepay-koppeling voor uw webshop

Wilt u uw webshopklanten het gemak bieden van online betaaloplossingen waar ze zich het prettigst bij voelen? Waarbij ze kunnen kiezen tussen vooraf of achteraf betalen? Dan is MultiSafepay wellicht de ideale payment service provider voor uw webshop. RV Websolutions levert de MultiSafepay-koppeling die de betalingen voor webshop betrouwbaar regelt en registreert.

Waarom een MultiSafepay-koppeling?

Met MultiSafepay heeft u toegang tot de meest gekozen lokale betaaloplossingen van het land waar u zich met uw webshop op richt. Van betaalmethoden, zoals iDEAL, tot internationale betaaloplossingen als Bancontact, Giropay, VISA en MasterCard. Tevens heeft MultiSafepay ook diverse betaalmethoden voor achteraf betalen in huis.  Met onze MultiSafepay-koppeling biedt u uw klanten de online betaaloplossingen waar ze zich goed bij voelen. Dat schept vertrouwen.

Hoe werkt MultiSafepay?

Payment service providers (psp), zoals MultiSafepay, zijn in tegenstelling tot banken gespecialiseerd in online betalingen. Psp’s kunnen lagere transactietarieven afdwingen omdat ze veel webshops vertegenwoordigen. Via onze koppeling incasseert MultiSafepay de betalingen van uw webshopklanten en maakt deze na aftrek van de transactiekosten periodiek over naar uw bankrekening.

Met een snellere en beter vindbare webshop

Met MultiSafepay zet u een grote stap naar meer conversie en meer sales. Maar, dan moet de basis van uw webshop ook op orde zijn. Wij bouwen al meer dan 10 jaar lean maatwerk webshops in een eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. In combinatie met onze MultiSafepay-koppeling wordt uw webshop een effectieve omzetgenerator.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 0318 510 456. Of vraag direct een offerte aan voor een webshop met MultiSafepay-koppeling.

Andere betalingsmogelijkheden in uw webshop?

Weet u nog niet of MultiSafepay de juiste psp is voor uw webshop? Wij denken graag met u mee. Naast de MultiSafepay-koppeling leveren wij ook koppelingen voor:

 

Check ook onze koppelingen voor boekhoudprogramma’s, bedrijfssoftware, marketplaces en talloze andere slimme functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een MultiSafepay-koppeling voor uw webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht