Kassa Compleet-koppeling voor uw webshop

Kassa Compleet is het online betaalsysteem van ING. De Nederlandse bank biedt met Kassa Compleet ING 10 online betaaloplossingen in 1 portal. Handig wanneer u uw webshopklanten keuzevrijheid wilt bieden in de meest gebruikte manieren van online betalen. RV Websolutions levert de Kassa Compleet-koppeling die nodig is om uw webshopklanten gemakkelijk en snel hun betalingen te kunnen laten doen.

Pluspunten Kassa Compleet-koppeling

Wilt u met uw webshop vertrouwen uitstralen door de meest gebruikte online betaalmethoden aan te bieden? En, beschikt u toch al over een zakelijke rekening bij ING? Dan is Kassa Compleet ING een slimme keuze. Uw webshopklanten kunnen kiezen voor de betaaloplossing die bij hen past en u hebt toegang tot realtime statistieken van alle Kassa Compleet-betalingen in uw webshop.

Hoe werk Kassa Compleet?

Kassa Compleet incasseert de betalingen van uw webshopklanten en maakt deze na aftrek van de transactiekosten periodiek over naar uw zakelijke ING-bankrekening. Dat scheelt een hoop administratie. Let wel op: voor 3 van de 10 betaalsystemen moet u een aparte overeenkomst aangaan om deze aan te kunnen bieden in uw webshop.

Kassa Compleet-koppeling voor snelle webshops

Onze Kassa Compleet-koppeling regelt het aanmaken van betalingen via de 10 meest gebruikte betaalmethoden, checkt de betalingen en maakt refunds mogelijk. Maar, alleen voor de snelle, veilige en zoekmachinevriendelijke webshops die wij al meer dan 10 jaar realiseren in ons eigen closed source CMS. Wij bieden de optimale webshopervaring voor webshopklanten én online ondernemers.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 0318 510 456. Of vraag direct een offerte aan voor en webshop met Kassa Compleet ING-koppeling.

Andere psp-koppelingen voor uw webshop?

Heeft u nog niet besloten of Kassa Compleet de juiste payment service provider is voor uw webshop? Wij denken graag met u mee. Naast de Kassa Compleet-koppeling leveren wij ook koppelingen voor:

Check ook onze koppelingen voor boekhoudprogramma’s, bedrijfssoftware, marketplaces en talloze andere slimme functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een Kassa Compleet-koppeling voor uw webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht