In3-koppeling voor uw webshop

Wilt u klanten in uw webshop de mogelijkheid bieden in termijnen te betalen? Zonder rente, zonder BKR-registratie én zonder zelf risico te lopen? RV Websolutions biedt de in3-koppeling die deze online betaaloplossing voor uw webshop mogelijk maakt.

De voordelen van in3

Verkoopt u producten in uw webshop voor bedragen die niet voor iedereen gemakkelijk in 1 keer zijn te betalen? Dan trekt u met in3 meer klanten over de streep.  In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of lening en BKR-registratie. Uit onderzoek blijkt dat dit leidt tot 15% meer conversie en een verhoging van het gemiddelde aankoopbedrag van 30%. U betaalt per succesvolle transactie, zonder periodieke kosten.

Hoe werkt de in3-koppeling?

Via onze in3-kopeling voor uw webshop, krijgen u en uw klanten toegang tot de diensten van in3. Als webshopeigenaar loopt u geen enkel risico. U krijgt via in3 100% uitgekeerd, ongeacht of uw klant wel of niet betaalt. Wanneer een klant in uw webshop tot betaling overgaat, volgt direct online acceptatie door realtime controle van de klantgegevens. Uw klanten kunnen soepel en snel afrekenen en weten precies waar ze aan toe zijn.

Combineer in3 met snelheid en goede vindbaarheid

Wij bouwen al meer dan 10 jaar lean maatwerk webshops in ons eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. Combineer ons maatwerk in webshops met de beste in online gespreid betalen en genereer veel meer omzet.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 0318 510 456. Of vraag direct een offerte aan voor een webshop met in3-koppeling.

Meer betalingsmogelijkheden in uw webshop?

Wilt u naast de in3-koppeling nog andere betalingssystemen in uw webshop integreren? Wij denken graag met u mee. Naast de in3-koppeling leveren wij ook koppelingen voor:

 

Check ook onze koppelingen voor boekhoudprogramma’s, bedrijfssoftware, marketplaces en talloze andere slimme functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een In3-koppeling voor uw webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht