Buckaroo-koppeling voor uw webshop

Payment service provider Buckaroo bedient al meer dan 5.000 organisaties en bedrijven in Nederland. Via Buckaroo heeft u toegang tot een zeer uitgebreid aanbod van verschillende nationale en internationale online betaalsystemen. RV Websolutions levert de Buckaroo-koppeling om uw webshop veilig en foutloos met deze payment service provider te integreren.

Hoe werkt Buckaroo?

Buckaroo is een zogenaamde collecterende psp. Dat wil zeggen dat Buckaroo via de betaalsystemen die u gekozen hebt, het geld van uw klanten incasseert en dit na aftrek van de transactiekosten periodiek overmaakt naar uw rekening. Dat scheelt een hoop administratie. Daarnaast beschikt u over realtime statistieken van alle Buckaroo-betalingen in uw webshop.

Waarom een Buckaroo-koppeling?

Wanneer u klanten verschillende manieren van online betalen wilt aanbieden, is een payment service provider (psp) s een slimme zet. Psp’s zijn in tegenstelling tot banken gespecialiseerd in online betalingen. Bovendien kunnen psp’s lagere transactietarieven afdwingen omdat ze veel webshops vertegenwoordigen. Met onze Buckaroo-koppeling stelt u uw klanten in staat een online betaaloplossing te kiezen die het beste bij hen past. Dat geeft vertrouwen.

Onze Buckaroo-koppeling

Met onze Buckaroo-koppeling kan in uw webshop een betaling aangemaakt worden via meer dan 40 nationale en internationale betaalmethoden en giftcards. Daarnaast wordt via de koppeling de betaling gecheckt en zijn refunds mogelijk.

Investeer in snelheid, vindbaarheid en meer conversie

Een webshop bouwen kan op veel manieren. Wij geloven al meer dan 10 jaar in lean maatwerk webshops in ons eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. Door daar bovenop verschillende betaaloplossingen aan te bieden via onze Buckaroo-koppeling, neemt ook het klantvertrouwen en de conversie van uw webshop toe.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 0318 510 456. Of vraag direct een offerte aan voor een webshop met Buckaroo-koppeling.

Andere betaalsysteem-koppelingen voor uw webshop?

Heeft u nog niet besloten of Buckaroo de juiste payment service provider is voor uw webshop? Wij denken graag met u mee. Naast de Buckaroo-koppeling leveren wij ook koppelingen voor:

 

Check ook onze koppelingen voor boekhoudprogramma’s, bedrijfssoftware, marketplaces en talloze andere slimme functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een Buckaroo-koppeling voor uw webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht