Rabo Omnikassa-koppeling voor uw webshop

De Rabo Omnikassa is de online betalingsoplossing van De Rabobank. De omnikassa is gemakkelijk te gebruiken in winkels, webshops en onderweg. Voor uw webshop levert RV Websolutions de Rabo-Omnikassa-koppeling om betalingen via deze betaaloplossing snel en gemakkelijk uit te voeren.

De Rabo Omnikassa-koppeling

Onze Rabo Omnikassa-koppeling maakt het mogelijk dat klanten direct online kunnen betalen voor hun aankopen in uw webshop. Dankzij een overzichtelijk dashboard heeft u continu zicht op hoe de omzet van uw webshop zich ontwikkelt.

Pluspunten van Rabo Omnikassa

Wanneer u al bij Rabobank bankiert, heeft u met Rabo Omnikassa de mogelijkheid om al uw financiële transacties onder te brengen bij een partij waar u al vertrouwen in heeft. De omzet van uw webshop staat een dag later al op uw rekening. Ook kunt u heel gemakkelijk een online betaalmethode of pinoplossing toevoegen.

Het gemak van een snelle en goed vindbare webshop

Onze Rabo Omnikassa-koppeling past alleen op onze webshops. Dat heeft een goede reden. Wij bouwen al meer dan 10 jaar lean maatwerk webshops in ons eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. Gun uw klanten de optimale webshopervaring met het betalingsgemak van Rabo Omnikassa en profiteer van meer omzet.

Nieuwsgierig?

Bel voor meer informatie 0318 510 456. Of vraag direct een offerte aan voor een webshop met Rabo Omnikassa-koppeling.

 

Wilt u naast de Rabo Omnikassa-koppeling nog andere betalingssystemen in uw webshop integreren? Wij denken graag met u mee. Naast de Rabo Omnikassa-koppeling leveren wij ook koppelingen voor:

 

Check ook onze koppelingen voor boekhoudprogramma’s, bedrijfssoftware, marketplaces en talloze andere slimme functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een Rabo Omnikassa-koppeling voor uw webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht