Pay ziet het als zijn taak om een zo soepele en veilig mogelijke verkoopervaring te realiseren met elke offline en online betaaloplossing die ze aanbieden. Al voor de eeuwwisseling stond dit omnichannel platform aan de wieg van de eerste online bestelling. Met de Pay-koppeling van RV Websolutions, stelt u uw klanten in staat veilig en soepel te betalen via dit ervaren online betaalplatform.

Wanneer kiezen voor Pay?

Pay is de geschikte betalingsverkeerpartner wanneer u de verschillende vormen van betalingsverkeer wilt onderbrengen bij 1 betrouwbare partner. Denk bijvoorbeeld aan internetbankieren, in-store payments, credit- en debit card betalingen, bankbetalingen, achteraf betalen, gespreid betalen of wallet betalingen via een virtuele portemonnee. Ook betalingen via MOTO’s, in-app of QR-codes zijn mogelijk. Pay is actief in Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg.

Meer conversie met Pay-koppeling

Onze Pay-koppeling maakt het mogelijk dat klanten in uw webshop kunnen betalen via de populaire online betaalsystemen die u hebt geselecteerd op het Pay-platform.  Dat verhoogt het klantvertrouwen en de conversie van uw online business.

Snellere, veiligere en beter vindbare webshop

Wij combineren de Pay-koppeling met een door ons ontwikkelde webshop. Daar zit een reden achter. Wij bouwen al meer dan 10 jaar lean maatwerk webshops in een eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. En dus succesvoller.

Nieuwsgierig?

Bel voor meer informatie 0318 510 456. Of vraag direct een offerte aan voor een webshop met Pay-koppeling.

Andere betalingsmogelijkheden in uw webshop?

Weet u nog niet of Pay het juiste betalingsplatform is voor uw webshop? Wij denken graag met u mee. Naast de Pay-koppeling leveren wij ook koppelingen voor:

 

Check ook onze koppelingen voor boekhoudprogramma’s, bedrijfssoftware, marketplaces en talloze andere slimme functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een Pay-koppeling voor uw webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht